вівторок, 19 червня 2007 15:59

Опра Вінфрі — найвпливовіша зірка в світі

Автор: фото: REUTERS/Lucas Jackson
  Американська телеведуча Опра Вінфрі — найбагатша серед афроамериканців
Американська телеведуча Опра Вінфрі — найбагатша серед афроамериканців

Американський журнал "Форбс" назвав 100 найвпливовіших зірок світу. Критерієм впливовості стали їхні прибутки. На першому місці опинилася 52-річна американська телеведуча Опра Вінфрі. 2006-го вона заробила $260 млн. Торік першим був голлівудський актор Том Круз. Нині він восьмий.

31-річний гравець у гольф Тайґер Вудз заробив за рік $100 млн. Він у списку — другий. За 14-річну кар"єру Вудз виграв 77 турнірів.

На третьому місці 49-річна поп-зірка Мадонна, яка поповнила свій гаманець на $72 млн. Група "Роллінґ Стоунз" із $68 млн прибутку — на четвертому місці. Замикає п"ятірку 43-річний голлівудський кіноактор Бред Пітт. Він минулого року заробив $35 млн. Але зараз актор менше уваги приділяє зйомкам. Він намагається зберегти свою сім"ю. Пітт одружений із 32-річною акторкою Анджеліною Джолі, яка вже півроку потерпає від депресії після смерті матері. Подружжя виховує чотирьох прийомних дітей і рідну доньку Шилох Нувель.

До першої десятки увійшов і 37-річний репер Джей-Зі, який є нареченим 25-річної співачки Бейонс Ноулз. Цю жінку нещодавно визнали найбажанішою жінкою світу.

В окремий розділ "Форбс" вивів "Зоряних дітей", "Найдорожчу актрису" та "Найбагатшого кінорежисера". Підліткові Деніелу Редкліффу вдалося розбагатіти на 15 млн завдяки головній ролі у фільмах про Гаррі Поттера. Письменниця Джоан Роулінґ на семи книгах про чарівника Поттера заробила $32 млн. Зараз жінка працює над восьмою — останньою.

Серед акторок 2006-го найбільше заробила 40-річна Ніколь Кідман — $28 млн. А найбагатший режисер і продюсер — 61-річний Джері Брукгаймер. Він зняв дві стрічки "Пірати Карибського моря" і заробив $120 млн. На зйомки Джері витратив $10 млн.

Зараз ви читаєте новину «Опра Вінфрі — найвпливовіша зірка в світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути