пʼятниця, 21 вересня 2007 14:42

Онука Михайла Горбачова знялася для чоловічого журналу

  Ксенія Вірганська-Горбачова позувала для журналу ”Пенґвін” в образі маркізи де Помпадур
Ксенія Вірганська-Горбачова позувала для журналу ”Пенґвін” в образі маркізи де Помпадур

Старша онука президента СРСР Михайла Горбачова Ксенія Вірганська-Горбачова, 27 років, знялася для чоловічого журналу "Пенґвін". Фотограф Олена Боска сфотографувала її в образі мадам де Помпадур.

— Ксенія схожа на маркізу. Цей образ народився в моїй голові одразу, — каже Боска.

Чотири роки тому Горбачова вийшла на подіум від дому моди "Лаура Біаджоттіна" в Мілані. За рік до того вона відкривала Бал моделей-дебютанток у Парижі. Тоді вона дефілювала в сукні від "Крістіан Діор".

Ксенія рідко знімається в журналах і приховує особисте життя. Журналу "Пенґвін" вона зізналася, що її серце вільне.

Навесні 2005-го Горбачова розлучилася з однокурсником Кирилом Солодом, 26 років. Колишнє подружжя вчилось разом на журналістів у МГІМО. Їхній шлюб тривав два роки. Ще три роки до заміжжя пара жила разом. Батько та дід Кирила були моряками. Солод мав власну рекламну фірму. Ксенія працювала в його піар-компанії. Батьки купили молодятам квартиру в Москві за $200 тис.

Кажуть, що Ксенія Горбачова покинула чоловіка через його зраду. Вона переїхала до матері та молодшої сестри в заміський будинок на Рубльовку. Квартира, в якій мешкало подружжя, формально належала Кирилові.

За кілька місяців Ксенія закрутила роман із продюсером "Фабрики зірок" композитором Віктором Дробишем, 40 років.  Він був іще одружений, має двох дітей. Композитор відкрив власний продюсерський центр, до якого запросив Ксенію. Парочка зустрічалася кілька місяців. Потім Дробиш покинув Горбачову.

Мама Ксенії 51-річна Ірина — єдина донька Михайла та Раїси Горбачових. 11 років тому вона розлучилася з чоловіком, Анатолієм Вірганським. Він — батько двох її доньок: Ксенії та 19-річної Анастасії. Шлюб батьків Ксенії тривав 16 років. 2004-го Ірина вийшла заміж за бізнесмена Андрія Тухачова. Нині вона — віце-президент "Горбачов-фонду".

Зараз ви читаєте новину «Онука Михайла Горбачова знялася для чоловічого журналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути