Ексклюзиви
четвер, 27 грудня 2007 17:35

Онук Алли Пугачової зніматиме фільм про брата

Онук російської співачки 58-річної Алли ПугачовоїМикита Пресняков, 16 років, зніматиме фільм про свого 9-річного брата Дені.

Микита навчається на факультеті режисури Нью-Йоркського університету. Нині він здає першу сесію. Хлопець має зняти фільм-нарис про знайому людину.

— Спочатку він хотів показати іноземцям фільм про свою бабусю, — кажуть товариші Преснякова. — Та Алла Пугачова відмовилася, бо якось онук уже знімав її. Тоді кадри з його фільму розійшлися по російських газетах. Через це відмовилася від зйомок і матір Микити — співачка Крістіна Орбакайте.

А от Дені з радістю погодився зіграти. Брат планує розповісти про його життя все. У перших кадрах фільму покаже, як Дені виписували з пологового будинку.

У жовтні цьогоріч Пугачова купила для онука квартиру в Нью-Йорку. Вона не хотіла, аби він мешкав у гуртожитку. Навчатися до Америки хлопця відправила мати, 35-річна Крістіна Орбакайте. Батько, 39-річний співак Володимир Пресняков, був проти.

— Мама хоче, щоб я вдосконалив свою англійську, — пояснює Микита. — А батько казав, що звідти всі все одно повертаються до Росії.

Орбакайте прожила з Володимиром Пресняковим вісім років. Дені вона народила від бізнесмена Руслана Байсарова. А торік вийшла заміж за бізнесмена Михайла Земцова, який мешкає в Майямі. Кажуть, що Крістіна Орбакайте чекає на третю дитину.

Зараз ви читаєте новину «Онук Алли Пугачової зніматиме фільм про брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути