пʼятниця, 13 листопада 2009 07:12

Ольга Полякова любить лисих

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Співачка Ольга Полякова у столичному пабі ”Віола” замовляє апельсиновий та грейпфрутовий сік. Вона називає себе суперблондинкою
Співачка Ольга Полякова у столичному пабі ”Віола” замовляє апельсиновий та грейпфрутовий сік. Вона називає себе суперблондинкою

Співачка 26-річна Ольга Полякова просить називати її Олею.

— Ну какая же я Ольга? Це якась тітка з великими цицьками і вуликом на голові. А я Олічка, — розпускає по плечах біляве волосся і часто кліпає очима.

Називає себе суперблондинкою. Бере участь у шоу "Хто проти блондинок?" на "Новому каналі", скандалить із ведучим Андрієм Доманським та іншими учасницями.

— Я там просто извращаюсь, — у столичному пабі "Віола" замовляє  грейпфрутовий та апельсиновий фреші. — Щоб бути зіркою серед 50 білявок, треба випендритися. Дівчат там однаково вдягають. А я приходжу за п"ять хвилин до виходу на сцену, щоб мене не встигли переодягти. Колись топ-блондинка відмовилася вийти на сцену. Стояла і плакала: "Чого це Полякова така гарна, а я як усі?". Залевський (дизайнер. — "ГПУ") спочатку противився. Але після зйомки новорічної програми махнув на мене рукою. Я прийшла в поролоновому костюмі ялинки, із півметровою червоною зіркою на голові. Був липень, у павільйоні жарко, знімали чотири години. Коли зняла костюм, уся прищами вкрилася.

Цікавлюся, скільки отримує за участь у шоу.

— Я виграла в чотирьох суперіграх. Накапало десь по 6 тисяч за кожну передачу. Костюми мені обійшлися дорожче.

Ольга знялася в реаліті-шоу "Дольчевіта Капут". З екс-учасницею "Фабрики зірок" Елізабет Анум-Дорхусо місяць жила в глухому селі.

— Це були нелюдські умови, — підвищує голос. Розмовляє хрипло, гучно сміється. — У старих будинках смердить цвіллю, туалета немає. За умовами шоу, я могла отримати блага цивілізації за гроші. Заплатила за біотуалет 50 тисяч гривень. А за доїння корови з нас зняли 25 тисяч. Ми надоїли 250 грамів, а треба було відро. Спали в ліжку довжиною в півтора метра. Мої ноги там не поміщалися. Ще й Еля поруч хропе, як мужик. Мене обкидало прищами, у голові завелися ковтуни, нігті зламала. Плече вивихнула, бо звалилася з 2-метрового стогу сіна. Елька падала, я її схопила за ногу. Наївна, думала, що можна втримати 150 кілограмів! Вона впала на цицьки, а я — на свої кістляві плечі.

Каже, що багато виступає як співачка.

— Збиралася випустити диск, але подумала — на хрєна? Усе одно його зіллють в Інтернет. Основний заробіток артиста — корпоративи. Тому піднімаю свій рожевий зад від джакузі, їжджу по селах і заробляю на життя. Коли питають, скільки коштує мій концерт, роблю круглі очі: "Боже, за це ще й гроші платять? А я, дура, безплатно катаюся". Крім дригати ногами і дерти горло на сцені, я більше нічого не вмію. Біля квартири сусіди повісили шматок паперу з написом: "Уважаемая жительница пятого этажа, прекратите выть по ночам". Перевісила його на перший поверх, щоб усі могли почитати.

Заплатила за біотуалет 50 тисяч гривень

Каже, що криза на життя не вплинула.

— Кредитів не було, Бог милував. Останню позичку на машину "пежо" виплатила три роки тому. Подарувала її мамі, а вона — своєму братові. Зараз маю три автомобілі. Їжджу на такій красивій, лакованій. А як називається — забула (до пабу приїхала на БМВ із відкидним верхом. — "ГПУ"). Штрафів ніколи не плачу. Навіть права з собою не беру — боюся загубити. Хабарі даїшникам не даю. Правда, трошки часу треба, щоб їх заговорити. Але я заговорю і мертвого.

До невеликої зали зазирає офіціантка, здивовано дивиться на співачку.

— Я живу в Києві, але маю заміський будинок на Бориспільській трасі. Там є тепличка, розводжу овочі й фрукти. Нє, про фрукти я набрехала, тільки овочі. Я їм продукти без нітратів, моя красота не змеркне ще 50 років.

Питаю, чи робила пластичні операції.

— Ні, жодної. Хіба схоже? — вип"ячує ненафарбовані губи. — У мене найдовші ноги в шоу-бізнесі України, 120 сантиметрів, при зрості 180. У мене маленький тулуб. І маленька голова, але це для блондинки не головне. Останнім часом набрала 8 кілограмів, стали великими груди і жопа. Треба худнути.

Батьки Ольги живуть у Москві. Геннадій Валерійович — дипломат, працював послом в іспаномовних країнах. Викладає в дипакадемії. Світлана Іванівна — дитячий лікар. Ольга має доньку 4-річну Марію. Називає її Маня.

— Ім"я вибрали на честь бабусі, яка померла, коли я була на шостому місяці. Хоча спочатку планувала назвати Алісою. Я колись хотіла взяти собі творчий псевдонім Аліса Полєтєлла. Це було би круто і по-дурному.

Полякова п"ять років у шлюбі з фінансистом Вадимом. Його прізвище називати не хоче.

— Усередині блондин, а зверху лисий. Я люблю лисих мужчин, у них підвищений рівень тестостерону. Та й усі вони рано чи пізно приходять до такої зачіски. Тому краще зразу звикнути. Коли побачила Вадима, зрозуміла, що треба швиденько виходити заміж. У нього була величезна колекція музичних дисків. Зі мною одружився, бо я гарно співаю. У нас шлюб із розрахунку. Прізвище я не змінювала, Полякова — це круто. У моєї подружки чоловік Заховайло, вона теж дівоче залишила. Про інших своїх чоловіків і згадувати не хочу. Коли працювала моделлю, робили багато непристойних пропозицій. І дура була, що відмовлялася. Може, раніше стала би багатою і знаменитою.

Забуває розплатитися за фреші. Офіціантка наздоганяє її на вулиці.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Полякова любить лисих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути