понеділок, 01 лютого 2010 23:15

Ольга Куриленко зіграє жінку з Чорнобиля

Автор: фото з сайту www.gorodkiev.com.ua
  Голлівудська актриса Ольга Куриленко зніматиметься у фільмі ”Земля забуття”. У ньому йтиметься про жінку Анну, яка постраждала від Чорнобильської катастрофи
Голлівудська актриса Ольга Куриленко зніматиметься у фільмі ”Земля забуття”. У ньому йтиметься про жінку Анну, яка постраждала від Чорнобильської катастрофи

"Какая худенькая!" — каже костюмерка кінотеатру "Україна" про голлівудську актрису 30-річну Ольгу Куриленко. 29 січня вона бере участь у "Вечорах французького кіно" в Києві. Ольга прилетіла з Парижа, де відвідувала покази Тижня моди. Купила собі кілька коктейльних суконь від "Шанель" і "Готьє".

— Прийти сюда в них не решилась. Очень холодно, — каже.

До Києва актрису запросив "газовий" бізнесмен 38-річний Олександр Онищенко. Ольга розпочала репетиції зйомок у фільмі "Земля забуття" — про Чорнобильську катастрофу.   Кажуть, Онищенко веде переговори про можливе фінансування стрічки.

— Олександр чудова людина, — розказує Ольга. — Я знаю, що він виділив гроші на апарат для діалізу в одну з бердянських лікарень (актриса жила в Бердянську до 13 років. — "ГПУ"). Там жахлива апаратура! В Європі її давно викинули б на смітник.

2009-го вона знялася в голлівудських фільмах "Квант милосердя", "Стіни", "Центуріон", "Хрест", "Там будуть дракони". На частину гонорарів купила 3-кімнатну квартиру в Парижі, зробила в ній капітальний ремонт.

— Зламала стіни. Усе пофарбувала в білий колір, — розмахує руками в повітрі. Фотографи знімають її. — Не можу жити без сонця й світла. Тому кожну відпустку проводжу на пляжі в Лос-Анджелесі.

2010-го планує знятися в 10 фільмах.

Купила трикімнатну квартиру, зробила в ній ремонт

— Щотижня отримую по кілька сценаріїв. Від більшості відмовляюся. Слава Богу, тепер можу собі це дозволити. Думаю сама писати сценарії. У дитинстві я мріяла бути письменницею. В університеті Лос-Анджелеса відвідувала курси для сценаристів.

Стрічку "Земля забуття" зніматиме французька режисерка Мішель Боганім. Події в фільмі відбуватимуться під час Чорнобильської катастрофи. Актриса гратиме українку, яка постраждала від аварії.

— Ольгу я помітила, коли дивилася фільм "На схід від мене". У ньому вона виконала роль російської повії. Я одразу ж зв"язалася з нею, — каже Мішаль Боганім. Вона в блузці в горошок, зі скуйовдженим волоссям. Із журналістами не спілкується, ховається за спину Куриленко. Пояснює: не розуміє ні української, ні російської, а через перекладачів говорити не любить.

— Про Чорнобильську катастрофу я знаю мало, — говорить Ольга. — Коли атомна станція вибухнула, мені було 6 років. Спогадів в мене майже не залишилося. Я переглянула чимало документальних фільмів. Вони вразили мене. Частину матеріалу відзнімемо в Прип"яті, частину — у Чорнобилі. У рідній країні ще не знімалася, це буде цікавий досвід.

— Не боїтеся радіації?

Мішель супиться, смикає Ольгу за рукав. Кажуть, вона забороняє актрисі розповідати сюжет, щоб не віднадити спонсорів.

— Сценарій ще в роботі, — ніяковіє актриса.— Мішель постійно переписує його. Але це точно буде не комедія.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Куриленко зіграє жінку з Чорнобиля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути