Ексклюзиви
четвер, 22 жовтня 2009 18:56

Ольга Куриленко бачить матір двічі на рік

Автор: фото з сайту www.mediaua.com.ua
  Ольга Куриленко народилася в Бердянську Запорізької області. У 16 років поїхала працювати моделлю до Парижа. Торік знялася у ролі подружки Джеймса Бонда у голлівудському фільмі ”Квант милосердя”
Ольга Куриленко народилася в Бердянську Запорізької області. У 16 років поїхала працювати моделлю до Парижа. Торік знялася у ролі подружки Джеймса Бонда у голлівудському фільмі ”Квант милосердя”

Французька актриса українського походження 29-річна Ольга Куриленко на тиждень приїхала до Києва. Зупинилася в готелі "Хаятт", у номері бізнес-класу вартістю 415 євро на добу. У суботу в кінотеатрі "Київ" вона відкриватиме 39-й кінофестиваль "Молодість".

У середу відвідала показ дизайнера Елі Сааба на закритті Українського тижня моди. Кажуть, через щільний графік відмовилася прийти на передачу Савіка Шустера на телеканалі "Україна". Вечір провела в ресторані з київськими друзями.

Минулого тижня Ольга прийшла на благодійну вечірку в готелі "Прем"єр Палац". Її організував нардеп-"бютівець" Олександр Фельдман. Туди запрошували футболіста Андрія Шевченка, доньку екс-президента Леоніда Кучми Олену Франчук, російську актрису Чулпан Хаматову та модель Наталю Водянову. Ніхто з них не з"явився.

— Франчук подзвонила о 8.30, сказала, що її не буде. Важливі справи у фонді, — розводить руками ініціатор заходу Олександр Харебін. — А Шевченко відновлюється після матчу з Андоррою.

Куриленко заходить до зали з двома охоронцями. Вбрана у світлий піджак і темну спідницю. Розмовляє російською з французьким акцентом, іноді довго добирає слова.

— Благодійність — це любов до світу, — каже. — Це може бути тільки тоді, коли любиш себе. Щоб займатися благодійністю, не треба бути олігархом. Кілька моїх подруг у Парижі мають зовсім крихітний фонд. Щороку їздять до Африки й Азії, допомагають дітям із Малі та Камбоджі. Наприклад, реабілітують малолітніх повій. Увага важливіша за гроші.

Акторку оточують шанувальники. Просять підписати постери з кадрами із кінофільму "Квант милосердя". Ольга зіграла в ньому подружку Джеймса Бонда.

— Напишіть "Для Маші з любов"ю", — просить жінка років 40. Намагається обійняти Ольгу. Та всміхається, ставить автограф на плакаті.

Мати актриси, 52-річна Марина Алябушева, неподалік смакує білим вином. Офіціанти частують гостей канапками з червоною рибою.

— Тільки зранку прилетіла, а побути в сім"ї не може, — зітхає. Щоби побачити доньку, вона приїхала з Бердянська Запорізької області. — Кореспонденти проходу не дають. Бувало, тільки кладу телефон, іду води випити, а мені знову дзвінок. Кілька разів номер міняла.

У магазини майже не ходжу, це нудно. Більшість речей мені дарують

— Бачим її раз-два на рік. Частіше по телевізору, — додає вітчим. — Іноді у Францію літаєм. В Олі можливості приїхати до нас нема. Живе, як усі: власна квартира, три кімнати. На Францію ні разу не жалілася.

Коли гості розходяться, Ольга зупиняється біля балкона. Дивиться на метушню швейцарів у холі. Погоджується поговорити. Розказує, що знялася в стрічці "Там живуть дракони".

— У ній змішані вигадки та історичні факти про громадянську війну в Іспанії. На фестивалі "Молодість" дуже хочу подивитися фільм "Коко до Шанель". Усі друзі про нього тільки й говорять. Я люблю класиків: Берґман, Лінч, Ларс фон Трієр, Альмодовар, Ґодар, Тарковський.

Ви збираєтеся на Український тиждень моди. Які речі любите носити?

— Люблю зручне вбрання. Гардеробу приділяю мало часу. У магазини майже не ходжу, це нудно. Більшість речей мені дарують, я ж акторка. Останнє, що собі купила, — чорний капелюшок.

Раніше у вас був "Міні-Купер" (коштує 293 тис. грн. — "ГПУ"). Досі на ньому їздите?

— Нову машину не купила. А на "міні" зараз не їжджу, стоїть, бідолашний, у паркінгу. Треба його продавати.

Може, влаштуєте благодійний аукціон?

— Ха, прекрасна ідея! Так і зроблю. Машина, до речі, майже новенька. В Україні за неї можна більше вторгувати, ніж у Європі.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Куриленко бачить матір двічі на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути