Ексклюзиви
пʼятниця, 29 березня 2013 00:30

Ольга Фреймут перешивала бабусині сукні

Автор: фото: Ігор Хомич
  Телеведуча Ольга Фреймут пригощає гостей виноградом у своїй квартирі в мікрорайоні Пасічний на околиці Львова. Спальню і дитячу кімнату ще не умеблювала. Влітку до міста привезе доньку Злату
Телеведуча Ольга Фреймут пригощає гостей виноградом у своїй квартирі в мікрорайоні Пасічний на околиці Львова. Спальню і дитячу кімнату ще не умеблювала. Влітку до міста привезе доньку Злату

— На 31-му році життя здійснила свою мрію і купила помешкання у Львові. Тут пройшли студентські роки, — каже телеведуча 31-річна Ольга Фреймут.

22 березня показує свою квартиру в новому мікрорайоні Пасічний на околиці Львова. Оселя на восьмому поверсі. Її площа — 82 кв. м.

Дає нові білі капці, проводить із просторого коридору в кухню-студію. З меблів там диван та кухонні тумби. Стіни — білі, на полицях дві фотографії у рамках, де Ольга з донькою 7-річною Златою.

— Переживала, що віддам за квартиру всі гроші. Ще навіть кредиту за свою київську квартиру не виплатила, — розповідає телеведуча. — Але тут мені зробили знижку, і я не втрималася. Це лише стимулює заробляти більше. Гроші складала і з проекту "Ревізор", і з контракту з компанією "Данон". Кажу всім: та не тримайте тих грошей десь у банках, купіть собі свою мрію. Моя київська квартира на Подолі зовсім інша. Там багато дерева, рояль. А ця має бути дуже проста й зручна. І для моєї мами, і для супермодних друзів, таких як Сергій Притула. Їм буду давати ключі на вихідні. Це квартира готельного типу — прості меблі, без дорогих штор та зайвих прикрас.

Ремонт робили п'ять місяців. За цей час Ольга лише раз приїжджала у Львів. Усі ескізи погоджувала з майстрами по електронній пошті.

— Шафу-купе монтували лише сьогодні вночі, — проводить у спальню, де пахне свіжою фарбою. У стелю вмонтовані лампочки, низько звисають підвісні лампи-кулі. — Я маленька, вони мені не заважають. Але як заведеться у мене якийсь чоловік, то буде головою вдарятися у лампи.

Спальня та дитяча кімната без меблів. На підлозі — ламінат. Три вікна виходять на поле та ліс, одне — у двір на дитячий майданчик. Для автомобілів у будинку запланований підземний паркінг. Магазинів у мікрорайоні поки що немає. До центру Львова їхати 10 хв.

— Злата — алергик, тому на літо відправлятиму її сюди. Дитина зможе кататися на велосипеді, гратися у дворі. Бо в Києві її саму у двір не випустиш.

Про вартість житла не каже. На сайті будівельної фірми, що звела масив, ці на за один "квадрат" — 7-7,3 тис. грн.

— Хочу заставити полиці книжками. У школі писала вірші, щоб отримати путівку в "Артек", — сміється. — Тоді моя сім'я була дуже бідною, — обіймає долонями горня з гарячою кавою. — У школі мене всі вважали стильною. Ніхто не здогадувався, що перешивала собі бабусині плаття. Раз приперлася в клас із живими квітами у волоссі. До кінця уроків вони зів'яли. Мені завжди хотілося свята.

Розмовляємо 1,5 год. Обіцяє запросити знову, коли привезе всі меблі.

— Ой, лиш би ваші капці на коридорі ніхто не вкрав, — сплескує руками. — Та хоча ні, у нас дуже мало сусідів, будинок ще не заселений.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Фреймут перешивала бабусині сукні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути