пʼятниця, 21 березня 2008 17:12

Олена Воробей стане дружиною австралійського бізнесмена

40-річна російська гумористка Олена Воробей (справжнє прізвище — Лебенбаум) виходить заміж за австралійського бізнесмена Майкла. Із ним Олена познайомилася торік у Москві на світській вечірці. На початку лютого полетіла до Майкла в Австралію. Там успішно пройшли два її концерти.

Майкл подарував Олені перстень із діамантами. Чоловік займається будівельним бізнесом.

Пара ще не подала заяву до РАЦСу.

— Організацію весілля довірила Майклу, — каже Воробей. — Де відбудеться свято, поки не вирішили. Але виїжджати назавжди з Росії не збираюся. Для мене важливо, як складуться стосунки в Майкла з тестями і моєю донькою.

4-річна донька артистки Софія живе з бабусею й дідом у білоруському місті Брест. Батько дівчинки — бізнесмен Ігор, власник кількох нічних клубів у Петербурзі та Москві. Воробей довго не могла народити, лікарі діагностували безпліддя. До шостого місяця вагітності вона гастролювала. А на сьомому народила.

20-річною у Санкт-Петербурзі Олена вийшла заміж за актора театру "Буф" Андрія. Його батьки були проти, бо хотіли для сина багату й гарну дружину. Замість весільної сукні Олена пошила брючний костюм і капелюх із картону. Пара прожила десять років. Коли артистці запропонували роботу в Москві, чоловік залишився в Петербурзі й подав на розлучення. Відтоді вони не бачилися.

Зараз ви читаєте новину «Олена Воробей стане дружиною австралійського бізнесмена». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути