четвер, 11 жовтня 2007 17:54

Олена Шоптенко розійшлася зі своїм хлопцем

У суботу ввечері на телеканалі "1+1" розпочнеться шоу "Танці із зірками. Ліга чемпіонів". У ньому братимуть участь італійські, польські, австрійські й російські артисти.

Україну представлятимуть співак Віталій Козловський, олімпійська чемпіонка з гімнастики Лілія Подкопаєва та ведучий телевипусків погоди Максим Неліпа.

22-річний Віталій Козловський тримає під лікоть свою партнерку Ксенію Горб, 24 роки. Йому пропонують одружитися з Ксенією в разі їхньої перемоги.

— Ні, — хитає головою Козловський. — Це було би занадто.

З Австрії до Києва для участі в конкурсі прилетів 22-річний співак Мануель Ортеґа. Він пообіцяв пробігтися центром Відня голяка, якщо виграє "Танці" в Австрії. Ортеґа переміг у змаганні, тож мусив роздягатися просто на вулиці. Його партнеркою стане "Міс Бровари 2007" Юлія Окроперідзе. 1 вересня вона виборола друге місце на танцювальному "Євробаченні" в Лондоні. Ортеґа побачив її по телевізору й попросив Юлю собі в пару.

34-річна московська співачка Наташа Корольова приїхала з танцівником Євгеном Папунаїшвілі, 24 роки. Про цю пару пліткують, що в них — роман. Та Корольова заперечує це. Співачка одружена з стриптизером Тарзаном. Його справжнє ім"я — Сергій Глушко. Має від нього 4-річного сина Архипа.

З Італії до Києва має прилетіти й 23-річна модель Памела Камасу. Її називають найдорожчою попою Італії, бо рекламує дорогу білизну. В аеропорту в італійки вкрали паспорт. Менеджер пообіцяв їй відновити документ до 13 жовтня. Інакше Памела не встигне на початок змагань.

Козловському пропонують одружитися

Телеведучий Максим Неліпа, 30 років, танцюватиме з переможницею "Танців із зірками-1" Оленою Шоптенко — екс-партнеркою Володимира Зеленського.

— Ми здружилися на весіллі в дизайнерки Христини Бобкової, — розповідає Неліпа. — Танцювали разом віденський вальс. Я відтоптав Альоні всі ноги.

Неліпа посилає Шоптенко повітряний поцілунок. Вона в цей час розмовляє з дружиною Неліпи Тамарою.

— Записав Альону в телефоні під словом "крепатура", — мстиво додає Неліпа. — Після наших репетицій у мене болить усе тіло.

Шоптенко скаржиться "ГПУ", що теж стомилася. Вона з балетом "Фрідом" об"їхала 16 міст України. Танцювала в мюзиклі "Па" із Владиславом Ямою. Через "Танці із зірками" дівчина покинула свого хлопця —  футболіста московської команди "Хімки-2" Кузьму Аброскіна. Він ревнував її.

— Моє серце зараз вільне, — заявила вона "ГПУ".

Зараз ви читаєте новину «Олена Шоптенко розійшлася зі своїм хлопцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути