вівторок, 12 червня 2012 07:30

Олена Ряснова вийде заміж за принца

Автор: фото надане телеканалом СТБ
  Олені Рясновій британський принц Френсіс Метью подарував обручку з діамантом у фіналі розважального проекту ”Холостяк-2”
Олені Рясновій британський принц Френсіс Метью подарував обручку з діамантом у фіналі розважального проекту ”Холостяк-2”

25-річна Олена Ряснова із Запоріжжя перемогла у розважальному проекті "Холостяк-2" і стала дівчиною британського принца 33-річного Френсіса Метью. Він фотограф, працює на журнал "Воґ". Олена за півроку зйомок шоу обійшла 24 конкуренток. Вона працює енергоменеджером в запорізькій компанії "Екологічні системи".

— Ми з Френсісом покохали одне одно, — каже. — Досі не розумію, чому пішла на проект. Завжди думала, що в реаліті-шоу беруть участь люди, які хочуть опозоритися на всю країну, ще й отримати від того задоволення.

Олена в білій майці та довгій спідниці, волосся розпущене.

— Ми з Френсісом четвертий місяць живемо разом. Але більше року бути в цивільному шлюбі не хочу. Якщо є любов, треба розписатися.

В останньому випуску "Холостяка-2" Френсіс Метью обирав наречену з-поміж співачки Ольги Винокурової та Олени. Перед остаточним вибором з кожною із претенденток провів на побаченні цілий день. Наступного дня купив обручку із великим діамантом і подарував Олені.

— Я була впевненіша, що залишусь, аніж що піду. Відчувала зв'язок між нами. Особливо після Мальдівів, де ми поцілувалися, — говорить переможниця. — На шоу мені було важко закрити очі на інших дівчат. Я ревнувала Френсіса, коли він ходив на побачення з іншими. Найважче було пережити поцілунки та обійми. Він і попилососити може, і їсти приготувати. Не любить тільки ходити зі мною по магазинах. Харчі за 10 хвилин купує, а я 1,5 години вибираю. Перечитую весь склад продукту, його калорійність. Тому в магазин ходимо поодинці.

— Розмовляємо англійською. Трохи вчу Френсіса російської. Він простий і дуже розумний. Йому не треба "бентлі" під під'їзд. Запросто їздить метро й автобусами. Вміє заспокоїти мене під час сварки. Наші чоловіки не такі. Вони стільки нервів вимотають, що сил нема на стосунки.

Пара винаймає квартиру в столиці.

— Френсіс дуже любить теплі країни, тому залишимось у Києві, доки тут не холодно. Не зможу дописати дисертацію з енергетики. Мені на це треба два роки, а Френсіс не хоче стільки часу жити в Україні.

На період зйомок Олена взяла відпустку на роботі.

Зараз ви читаєте новину «Олена Ряснова вийде заміж за принца». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути