вівторок, 22 березня 2016 06:00

Олена Дорофеєва вийшла заміж за американця

Рівнянка 34-річна Олена Дорофеєва 4 березня переїхала жити до Лос-­Анджелеса. У лютому побралася з американцем Майклом, 39 років.

— Лєна в матері одна була, — розповідє тітка нареченої 56-річна Світлана Дорофеєва. — 2013 року втратила чоловіка. Сама виховувала двох синів. Старшому Стасу в січні виповнилося 12 років, молодшому Олегу — шість. Їхній батько Олександр загинув в автокатастрофі. Моїй сестрі колись нагадали, що її донька Лєна двічі заміж вийде. Вона не вірила. Казала: "Кому треба вдова з двома дітьми?"

Олена познайомилася з чоловіком в інтернеті у серпні 2015-го.

— Шукати іноземця порадила кума, — говорить Олена по "Скайпу". — Вона нам інтернет провела. Я півроку листувалася з одним німцем. Він на 20 років старший. Кликав до себе у Мюнхен. Хотів, щоб переїхала сама, а дітей на маму лишила. А я без них жити не зможу. Тому відписала йому: "Нема мене одної. Переїдемо або втрьох, або ніхто". Він запросив мене в гості. Сказав, що за дорогу заплатить. Я позичила в куми гроші й поїхала. А він повернув всього 50 євро, хоч витратила 200. Побачила одразу, що жадібний. У супермаркеті купував усе найдешевше. Запросив у ресторан на вечерю. Взяв пляшку найдешевшого вина й сирну нарізку. Додому коли проводжав, то передав дітям дві беушні машинки. Попереписувалися з ним ще три тижні, і німець зник.

— Із Майклом познайомилася через два місяці після поїздки до Мюнхена. У нього тато американець, а мама — українка, — продовжує Олена. — Був у шлюбі, але дітей не мали. Розлучилися ще дев'ять років тому. У жовтні торік прилетів до мене. Знає українську, але говорить нею повільно. Народився в Чикаго. В Лос-Анджелес переїхав після одруження. Побув в Україні два тижні. Коли повертався, подарував мені колечко, попросив руки й серця.

З того часу почали вироб­ляти документи. Розписувалися в Києві. Він для хлопців знайшов у Штатах школу. Зі своїми батьками мене знайомив по "Скайпу". Татові я дуже сподобалася, а мама не вірила, що в нас щось вийде. Вона хоче від нього онуків. Каже, що мої діти будуть йому чужими.

Чоловік працює стоматологом. Має власний двоповерховий будинок із басейном.

— Заставив мене отримати водійське посвідчення. Зараз вчуся водити. Бо без машини у Штатах важко. Із дітьми ходимо на курси англійської.

Зараз ви читаєте новину «Олена Дорофеєва вийшла заміж за американця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути