пʼятниця, 09 липня 2010 00:05

Олександрові Тимошенку донька із зятем присвятили пісню

Чоловік колишньої прем"єрки Олександр Тимошенко відсвяткував 50-річчя в одному із заміських ресторанів під Києвом.

— Олександр — чоловік на 120 відсотків, — пише 49-річна Юлія Тимошенко у своєму блозі після ювілею. — На нього можна покластися в найтяжчу хвилину. Він ніколи не зрадить, не відвернеться, не осудить. Такий мій Олександр. І не тому, що він — мій чоловік, а тому що — Чоловік Справжній. За всі роки, які ми прожили разом, він і словом не дорікнув, що я присвятила своє життя зовсім не родині. Вдячна йому за те, що він є, що мені є на кого покластися.

Юлія Володимирівна прийшла на святкування в довгій білій сукні на одне плече. Її за два тижні до цього пошила дизайнерка Айна Гасе. Мала розпущене підкручене волосся з проділом посередині.

Усього запросили 50 гостей. Зокрема батьків Олександра, доньку 29-річну Євгенію та зятя Шона Карра, 41 рік.

— На дні народженні були наші друзі та родичі, — каже Юлія Володимирівна. — Ми багато танцювали. Женя з Шоном присвятили татові пісню. Виконали її на сцені. Мені було так добре, що хотілося заплакати. Пошкодувала, що мало часу проводила в останні роки з чоловіком і донькою. Бувало, ми не бачилися тижнями. Коли я йшла на роботу, він ще спав, коли поверталася, він уже спав. Саша не любить політики. Багато разів просив мене займатися бізнесом. Так спокійніше, але я не хочу.

2001-го Тимошенко з чоловіком сиділи в сусідніх камерах у СІЗО на Лук"янівці.

— Олександра кинули за ґрати тільки тому, що він мав необачність бути моїм чоловіком. На ті часи це вже був неабиякий "злочин". Якось увечері мене і його повели на допит. Ми перестрілися в коридорі. Лише від його погляду я отримала такий заряд енергії, що могла пройти через усе. Наступного дня Сашу перевели до іншої в"язниці в Житомирську область. Він передав мені записку з двома словами: "Не здавайся". А ще трохи раніше, коли я працювала віце-прем"єр-міністром із питань енергетики, а чоловік уже був у в"язниці, я отримала запрошення від Кучми на віденський бал до Маріїнського палацу. У ньому було зазначено: "Шановна Юліє Володимирівно, запрошуємо Вас разом із чоловіком на бал". Наші бали проходили за ґратами.

На дні народження було кілька однопартійців Тимошенко.

— Олександр забавний чоловік, — каже "бютівець", просить не називати його імені. — Ми з ним кілька разів грали в теніс. Двічі сиділи за столом, коли в Тимошенко були іменини. Він любить розповідати анекдоти й жартувати над Юлією Володимирівною. Якось на свято вона запросила акторів із "Файна Юкрайна" Андрія Молочного і Сергія Притулу. Вони на сцені сміялися з її манери замість "о" говорити "а". Саша обняв Юлію Володимирівну, заплескав у долоні й поцілував у ніс. Юля теж засміялася, бо має гарне почуття гумору.

Каже, що чоловік любить дарувати Юлії Тимошенко прикраси.

— У нього твердий характер. 2005-го він був проти, щоб їхня донька Женя виходила заміж за Шона Карра. Не хотів, щоб зять був на дев"ять років молодший за нього. Коли познайомився з ним, змінив своє ставлення. У січні цього року піар-менеджери просили Юлю, аби взяла чоловіка на концерт в її підтримку на Майдані. Він довго відмовлявся вийти на сцену, але заради неї пішов.

Телефонуємо доньці Тимошенків — Євгенії Карр.

— Я дуже люблю маму й тата. На ювілеї ми гарно провели час. Батько був щасливий.


Зараз ви читаєте новину «Олександрові Тимошенку донька із зятем присвятили пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути