Ексклюзиви
середа, 15 вересня 2010 07:36

Олександра Ніколаєнко похрестила сина

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
  Власниця конкурсу ”Міс Україна-Всесвіт” Олександра Ніколаєнко взяла за куму сестру Оксану (ліворуч)
Власниця конкурсу ”Міс Україна-Всесвіт” Олександра Ніколаєнко взяла за куму сестру Оксану (ліворуч)

Минулого тижня до Одеси на кілька днів прилетіла власниця конкурсу "Міс Україна-Всесвіт" 29-річна Олександра Ніколаєнко з чоловіком, американським мільярдером Філом Раффіном, 75 років. У Преображенському соборі вони похрестили сина п"ятимісячного Річарда.

— До Одеси приїхали заради цього, — розповідає Олександра. —  Хрещеною мамою стала моя сестра Оксана, а батьком — брат мого чоловіка Джастін. Усе пройшло чудово. Річард усміхався і белькотів, доки його з головою не занурили в холодну воду. Він почав плакати.

Мати розповідає, що її син чує одразу п"ять мов.

— Говоримо з ним англійською, іспанською, французькою, російською та українською. Коли йому було два місяці, ми з Філом почули, як він чітко вимовив слово "мама". Але на цьому поки що все скінчилося. Недавно почала вивчати з ним математику. Разом дивимося відео, займаємося по ігрових картках. Річард активна дитина, непосидюча. Йому подобається, коли я співаю пісеньку з мультфільму "Бременські музиканти" — "Говорят, мы бяки-буки". І ще дуже любить казку про курочку Рябу і вірш про дядю Стьопу. Слухає пісні англійською й іспанською, а тато співає йому французькою.

Олександра Ніколаєнко сама годує сина.

— Мені інколи потрібно відлучатися, тому не можу постійно годувати його груддю. Зціджую молоко у пляшечки. Та він відмовляється з них пити. Інколи Філ дає синові соску, щоб заспокоїти. Буває, сваримося через це, та я швидко втихомирююся. Ми з чоловіком на одній хвилі, він підлаштовується під мене, я — під нього. Я запальна, а він людина досвідчена й не реагує на це. Тож конфліктів у нас немає. Філ днями сказав: "Хлопчик найбільше любить маму, а дівчинка — тата". Та я не готова до народження другої дитини.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Ніколаєнко похрестила сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути