понеділок, 11 червня 2007 15:54

Олександра Кужель та Євгенія Губська увійшли в "Топ 10 світських леді України"

Автор: фото: Андрій ЄЛОВІКОВ
  Дівчина, прив’язана за ноги до світильника, перед входом до ресторану ”Дольче” розливала в келихи шампанське. Унизу — одна з десяти світських леді України Ольга Сумська
Дівчина, прив’язана за ноги до світильника, перед входом до ресторану ”Дольче” розливала в келихи шампанське. Унизу — одна з десяти світських леді України Ольга Сумська

У суботу в київському ресторані "Дольче" вперше вручали премію "Топ 10 світських леді України".

Першою на церемонію прийшла заступниця міністра регіонального розвитку 53-річна Олександра Кужель із чоловіком Олександром. На червону доріжку подружжя не пускають. Дівчина зі списком просить показати запрошення. Кужель дає білу пластикову листівку із жовтим написом "Паспорт". Дівчина ставить туди два штампи. Заступниця міністра нервує, що її довго тримають.

— Катя, можно? — кричить до ведучої церемонії Катерини Осадчої, 23 роки.

— Ах, пані Кужель, — усміхається Осадча. — Запрошуємо на майданчик!

На майданчику світських леді фотографують. Футболіст італійського "Мілану" Каха Каладзе, 29 років, прилетів з Італії, аби вручити акторці Ользі Сумській кришталеву зірку "світської леді". Осадча питає в Кахи, чи важкий був переліт. Футболіст мовчить.

— Ой, я забула, що ви не знаєте української, — виправдовується Осадча і повторює запитання російською.

— Я уже привык к перелетам, — стомлено відповідає Каладзе.

47-річна Марина Кінах, дружина міністра економіки Анатолія Кінаха, прийшла сама. Каже, чоловік поїхав до Петербурга на саміт глав держав СНД. Жінка — в чорному костюмі, вишитому бісером, у руках тримає маленьку сумочку "Прада".

— Цей наряд я купила в магазині "Мікаелла", — крутиться перед фотографами Марина. — Дуже довгі сукні не ношу, бо я висока і мені негарно.

На церемонію Кінах прийшла підтримати світських леді — дружину депутата-"бютівця" Богдана Губського Євгенію, 43 роки, та директорку модельного агентства "Карін" Владу Литовченко, 36 років. Донька Кінахів навчається разом із донькою Влади в ліцеї "Поділ" у Києві.

Осадча просить десятьох леді стати на доріжку для спільної фотографії. Телеведуча Наталя Розинська, 26 років, кладе руку з діамантовим браслетом на плече директорці модельного агентства "Карін" Владі Литовченко. Та знімає її. Тоді Розинська бере Литовченко за талію. Замість телеведучої Маші Єфросиніної забрати кришталеву зірку прийшла її молодша сестра Єлизавета. Нагороди вручили в ресторані за зачиненими дверима.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Кужель та Євгенія Губська увійшли в "Топ 10 світських леді України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути