четвер, 01 жовтня 2009 18:48

Олександр Цекало вдягнув весільну сукню

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Музикант Олександр Цекало (праворуч) із продюсером Русланом Сорокіним на телеканалі ICTV презентують шоу ”Велика різниця”
Музикант Олександр Цекало (праворуч) із продюсером Русланом Сорокіним на телеканалі ICTV презентують шоу ”Велика різниця”

— У меня, кажется, резкое повышение популярности. Сегодня в аэропорту меня встречал папарацци. И возле гостиницы тоже дежурили с фотоаппаратами двое мужчин, плохо одетых, — чухає потилицю російський телеведучий 48-річний Олександр Цекало. Він приїхав до Києва презентувати шоу "Велика різниця". Із Нового року воно виходитиме на каналі ICTV.

На прес-конференції вітається українською: "Всім привіт". У проморолику російської "Большой разницы" він знявся в ролі нареченої. Брав шлюб зі своїм партнером, телеведучим Іваном Ургантом. Для зйомок одягнув весільну сукню, але бороду не поголив.

— Це Урган придумав. Сказав, що наше весілля буде дуже смішне. Звісно, це кумедно: я у весільній сукні — маленький, пузатий, неголений. Плаття вибирали дизайнери, але розмір мені підійшов одразу. Правда, знімався в штанях і без туфель. Сукня все одно довга, непомітно. У фіналі мав узяти Ваню на руки. Але не наважився, бо він важчий за мене, хоч я і здаюся плотнішим. Обмежилися тим, що він підіймає мені фату й зітхає: "Ти б хоч поголився".

Каже, радий, що тепер частіше буватиме в Україні. Народився в Києві, працював в Одесі. 1989-го переїхав до Москви з дружиною Лолітою Мілявською. Разом співали в кабаре-дуеті "Академія".

Підіймає мені фату й зітхає: "Ти б хоч поголився"

— Україна для мене досі рідна. Утік звідси, бо року 1985-го начальник конкурсного відділу "Укрконцерту" вказав мені двері. Сказав: "Цекало! Я вас, євреїв, не любив і любить не буду. Єзжай співати свої пісні в Москву". Після того мені була одна дорога — в Росію. Тепер я громадянин Росії.

Його дружина 24-річна Вікторія Галушка — з Дніпродзержинська. Вона сестра співачки Віри Брежнєвої. Побралися на початку 2009-го, доньці Олександрі нещодавно виповнився рік.

— Має вже два зуби, — хвалиться. — Коли підросте, візьму її на посаду виконавчого продюсера. Бо вже говорить "дать". Нам у компанії такі люди потрібні.

Цекало — власник продюсерської компанії "Среда". Питають, яку зарплату отримує.

— А у вас какая зарплата? — питає він.

— Тысяча долларов, — каже повнуватий чоловік років 25.

— У меня гораздо больше. Я же звезда, вы что, забыли?

Зараз ви читаєте новину «Олександр Цекало вдягнув весільну сукню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути