пʼятниця, 25 січня 2008 14:10

Олександр Цекало таємно одружився з Вікторією Галушкою

  Обраницею артиста Олександра Цекала стала дівчина з Дніпродзержинська Вікторія Галушка. Вона є сестрою екс-солістки ”ВІА Гри” Віри Брежнєвої. Брежнєва співає в одному з московських клубів, на другому плані — молодята Олександр і Віка
Обраницею артиста Олександра Цекала стала дівчина з Дніпродзержинська Вікторія Галушка. Вона є сестрою екс-солістки ”ВІА Гри” Віри Брежнєвої. Брежнєва співає в одному з московських клубів, на другому плані — молодята Олександр і Віка

Артист і продюсер 47-річний Олександр Цекало таємно одружився з 23-річною Вікторією Галушкою із Дніпродзержинська. Вона — сестра екс-солістки "ВІА Гри" Віри Брежнєвої.

Весілля відбулося напередодні Нового року. Після свята молодята поїхали у медовий місяць на острів Маврикій. Цекало працює директором розважального мовлення 1-го каналу Росії. На роботі узяв відпустку, не пояснивши, для чого. Про одруження не знали навіть його рідні та друзі.

— Мені про це розповіла дружина, — говорить режисер серіалу "Моя прекрасная няня" Олександр Кірющенко. — Ми не знаємо, хто ця дівчина. Бачили, що Саша інколи приходив із нею.

Із Вікторією Цекало познайомився у Києві на показі мод "Блондинки". На ньому виставляла колекцію подруга Брежнєвої — дизайнер Ольга Навроцька. Віка була в неї асистентом. Заробивши грошей, співачка перевезла сім"ю із Дніпродзержинська до Києва. А молодшу сестру влаштувала до дизайнерки.

Торік Вікторія переїхала до Олександра у Москву. Проте разом на публіці  вони показувалися рідко. Незадовго до весілля з"явилися у московському клубі "Рай", але трималися на відстані.

Знайомі казали, що після розлучення зі співачкою Лолітою Мілявською Олександр більше не одружиться. Їхній шлюб тривав 12 років. Мають 7-річну доньку Єву. Потім Цекало шість років жив із телеведучою Яною Самойловою. Проте одружуватися не хотів. Це ображало дівчину. Яна ревнувала його до Мілявської. Торік у січні, після зйомок програми "Дві зірки", де Олександр і Лоліта знімалися удвох, Самойлова зібрала речі та пішла.

Цекало закінчує будівництво дому під Москвою. Планує переїхати туди із Вікою. Поки молодята житимуть у найманій квартирі.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Цекало таємно одружився з Вікторією Галушкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути