четвер, 16 вересня 2021 07:25

Олег Сенцов три місяці не бачив доньку

— Щодня спостерігаю, який скарб втратив Олег Сенцов. Торік у грудні від нього народила доньку. Він востаннє бачив її на початку літа. В Емми була проблема зі здоров'ям. Написала, що їй погано. Олег відповів — він не в Києві. Навіть не запитав, що з дитиною, — розповідає фотографиня 39-річна Юлія БАБИЧ. Вона виховує дитину від режисера, колишнього бранця Кремля 45-річного Олега СЕНЦОВА. Еммі дев'ять місяців.

Стосунки Сенцова й Бабич тривали два місяці. Про вагітність жінка дізналася після розриву.

— Просила позичити гроші на ведення вагітності, але він відмовив. Заявив, коштів не дасть, щоб не прив'язуватися до дитини. Були натяки на аборт, — каже Юлія. — На пологи не встиг, бо в нього були "важливі зустрічі". Коли приїхав, побув хвилин 10. На перший Новий рік доньки, коли їй було два тижні, він поїхав пити просекко в Одесу. Із жінкою, з якою почав зустрічатися, як дізнався про мою вагітність. Тоді загубився на кілька тижнів. Саме через його відсутність Емма втратила шанс на грудне вигодовування.

Дівчинка носить прізвище батька. Він платить аліменти на її утримання.

— Спочатку Олег не хотів, щоб Емма отримала його прізвище, — говорить Юлія. — Допоміг аргумент, що його не зрозуміють люди.

Олег Сенцов стверджує, що йому не дозволяють бачитися з донькою стільки, скільки він хотів би. Причиною називає погані стосунки з її матір'ю, маніпуляції і шантаж.

— Насправді це я постійно писала йому — чи не хочеш побачити доньку? — каже Юлія Бабич.

Вона вивчала лінгвістику в Харківському університеті ім. Василя Каразіна. Працювала в американській круїзній компанії. Потім почала займатися журналістикою й фотографією. Зараз перебуває в декретній відпустці.

— Мати хотіла б мені допомагати, але вона ще працює. Тому сама доглядаю дитину. Хочу навчити, що вона — це не її гени, а низка власних рішень. Які й керуватимуть життям і майбутнім. З часом навчу її давати відсіч кривднику. Казати "ні", коли порушують її кордони. Давати здачі, коли ображають чи принижують гідність. Чинити опір, коли нападають. Хочу бути для неї прикладом. Попри все і всіх навчити любити цей світ і життя.

Олег Сенцов раніше з родиною жив у Севастополі. Був співзасновником компанії "Край Сінема". Знімав короткомет­ражки. 2012-го дебютував із першим повнометражним фільмом "Гамер". 2014-го його затримали росіяни за звинуваченням у підготовці терактів. Засудили до 20 років тюрми. На волю вийшов у вересні 2019-го в рамках обміну полоненими між Україною й Росією. Відтоді живе в Києві. Квартиру йому придбав фонд бізнесмена Віктора Пінчука. 2020-го перевіз до Києва з анексованого Криму матір 69-річну Людмилу Михайлівну та сина Владислава, 17 років. Донька 20-річна Аліна переїхала до батька раніше. З колишньою дружиною Аллою, 44 роки, режисер розірвав шлюб 2016-го.

Цього року Сенцов зняв фільм "Носоріг". Його прем'єрний показ відбувся 6 вересня в конкурсній програмі ­78-го Венеційського кінофестивалю. Напередодні режисер заявив, що має кохану. З нею збирається узаконити стосунки.

Зараз ви читаєте новину «Олег Сенцов три місяці не бачив доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути