вівторок, 16 січня 2018 05:35

Олег Мосесов помер біля під'їзду

— Десь о третій ночі Олег повертався додому після корпоративу. Подзвонив батькові й похвалився, що все пройшло добре. Таксист висадив його біля самого під'їзду. Там у Олега стався інфаркт. Пролежав кілька годин. Під ранок його знайшов хтось із сусідів, — каже львів'янин 36-річний Андрій Жолоб про свого друга, радіоведучого Олега Мосесова, 43 роки.

Олег Мосесов був радіотехніком за фахом. У 1990-ті з батьком мали магазин музичних дисків. На радіо почав працювати 2003-го. Мав псевдонім Олег Середа. Був ведучим на "РадіоМан" і "Радіо 4Ю". Останні чотири роки вів ефіри на радіо "Люкс".

— З Олегом востаннє спілкувалися за день до смерті, — розповідає Андрій. — У нього було багато планів. Збирався читати лекції в Українському католицькому університеті, написати кілька статей у спеціалізовані видання. Олег добре знався на музиці. Знаннями охоче ділився.

Олега Мосесова поховали у Львові на цвинтарі "Голоско". У нього лишилися дружина Тетяна й сини 17-річний Вадим, 13-річний Даніїл та 9-місячний Теодор.

Зараз ви читаєте новину «Олег Мосесов помер біля під'їзду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути