Ексклюзиви
четвер, 11 травня 2006 17:36

Одружилася Лора Паркер Боулз

Автор: фото: reuters/Toby Melville
  Лора Паркер Боулз узяла шлюб із бухгалтером Гаррі Лоупсом
Лора Паркер Боулз узяла шлюб із бухгалтером Гаррі Лоупсом

Минулої суботи 27-річна Лора Паркер Боулз вийшла заміж за 30-річного Гаррі Лоупса. Лора — донька дружини 57-річного принца Чарлза герцогині Корнуельської Камілли Паркер Боулз, 58 років.

Лоупс колись працював фотомоделлю в Кельвіна Кляйна — рекламував спідню білизну. Потім закінчив Единбургський університет і став бухгалтером. Він спадкоємець великого маєтку, походить він зі старовинного шотландського роду. Молодята — далекі родичі, обоє нащадки короля Карла ІІ. Лора працює в художній галереї в Лондоні.

Їхнє весілля відбулося в селі Лакок графства Уилтшир. Серед 380 гостей були  принц Чарлз із Каміллою та принци 23-річний Вільям і 21-річний Гаррі.

Наречена запізнилася на весілля на п"ять хвилин. До церкви вона під"їхала в світло-блакитному "Бентлі", в супроводі батька Андрю Паркера Боулз. Білосніжну весільну сукню створили модельєри Антонія Робінсон та Анна Валентайн — власниці відомого в Англії бренду "Робінсон Валентайн".

Камілла на весілля доньки прийшла в світло-зеленому костюмі. Принц Вільям привів на вінчання подругу Кейт Міддлтон. Принц Гаррі приїхав без своєї подруги Челсі Деві. До вівтаря наречену вели по троє подруг і пажів та діти друзів родини. Під дзвін священики осипали молодят пелюстками троянд.

Мати нареченої — Камілла — одружилася з принцом Чарльзом лише рік тому, хоча доти зустрічалася з ним 35 років. Познайомилися вони у Вінздорі.

Каміла не була красунею, але підкорила чоловіка яскравою індивідуальністю та гострим розумом. Королівська родина довго не схвалювала цей шлюб: Камілла — зі шляхетного роду, але не була незайманою.

Спочатку Камілла та Чарльз зустрічалися три роки. Та коли Чарлз пішов на військову службу, вона одружилася з Ендрю Паркером Боулзом — другом принца і хресником королеви-матері. У них народилося двоє дітей — син Том і донька Лора. Принц Чарлз став хрещеним батьком Тома.

Син Камілли Том працює у гастрономічному журналі

Камілла сама вибрала наречену для Чарлза — Діану Спенсер. Але 1997 року принцеса Діана загинула в автокатастрофі. Тоді Камілла розлучилася з Паркером Боулзом.

Двоє синів принца Чарлза та принцеси Діани не у захваті від нового шлюбу батька. Але Чарлз віддав частину свого маєтку під забудову, а отримані гроші вклав так, аби надалі його сини були незалежними від нього та державної казни. Тай від 134-мільйонних статків матері Вільям і Гаррі мають тепер чималий прибуток. Коли Камілла оселилася в резиденції Чарлза в Кларенс-хаузі, вони переїхали до Сентджеймського палацу, а тоді купили одну квартиру на двох у престижному районі Лондона.

Син Камілли — 31-річний Том працює у гастрономічному журналі. Принц Чарлз створив для дітей Камілли спеціальний фонд у мільйон фунтів стерлінгів. Це потрактували як перший крок до того, аби Том і Лора стали "членами королівської сім"ї без титулів".

Зараз ви читаєте новину «Одружилася Лора Паркер Боулз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути