Ексклюзиви
понеділок, 22 грудня 2008 18:44

Одяг Анни Вінтур назвали позбавленим смаку

  Редакторку журналу ”Воґ” Анну Вінтур розкритикували за срібну футуристичну сукню від німецького дизайнера Карла Лаґерфельда
Редакторку журналу ”Воґ” Анну Вінтур розкритикували за срібну футуристичну сукню від німецького дизайнера Карла Лаґерфельда

59-річна англійка Анна Вінтур, головний редактор американського журналу "Воґ", очолила список зірок, позбавлених смаку. Такий антирейтинг склав американський журнал "Tайм". Найжахливішим одягом критики назвали срібне футуристичне плаття Анни від дизайнера Карла Лаґерфельда. У ньому Вінтур з"явилася на одній із вечірок у травні.

Досі Анну вважали найвпливовішою жінкою у світі моди. Її поява на показі молодого дизайнера автоматично робила його знаменитим. Ще в дитинстві батьки помітили: донька надто захоплюється своєю персоною. У шкільній анкеті написала, що неодмінно стане редактором "Воґу", який тоді був популярним. Вінтур очолює журнал 20 років. Її вважають жорстким керівником, який любить ламати стереотипи. Це вона запровадила лише худі обличчя на обкладинці "Воґу". Через це американській телеведучій Опрі Вінфрі довелося скинути 9 кг. 1999-го редакторка заборонила ставити фото співачки й акторки Дженніфер Лопес — жінка видалася їй занадто вульгарною.

На початку грудня Анну Вінтур нагородили орденом Британської Імперії за внесок у просування британської моди в США. А за кілька днів поширилися чутки, що редакторка хоче піти з посади через свій вік.

Вінтур розлучена. Її колишній чоловік, дитячий психіатр Девід Шафер, на 13 років старший за неї. Від цього шлюбу є двоє дітей — син Чарльз та донька Кетрін. Донька часто ходить з Анною на покази мод. Кетрін не любить, коли її матір називають жорстоким тираном:

— Мама не вимагає від людей більше, ніж сама від себе. У житті вона благородна жінка й дозволяє брати мені будь-які свої туфлі.

Зараз ви читаєте новину «Одяг Анни Вінтур назвали позбавленим смаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути