пʼятниця, 09 липня 2010 08:39

Обручку з діамантами виловили в озері

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Киянин Дмитро приміряє своїй коханій Наталі золоту обручку за 10 тисяч гривень. Хлопець виловив її в озері в Купальську ніч у столичному козацькому селищі Мамаєва Слобода
Киянин Дмитро приміряє своїй коханій Наталі золоту обручку за 10 тисяч гривень. Хлопець виловив її в озері в Купальську ніч у столичному козацькому селищі Мамаєва Слобода

6 липня в козацькому селищі Мамаєва Слобода 40 закоханих пар шукали скарб — золоту обручку. Серед інших скарбів були намисто з перлів та коралове, романтична вечеря в місцевому шинку, поцілунок коханої.

— Узяти участь у грі можуть неодружені хлопці та дівчата. — розповідає 23-річна Яна. Вона біля озера записує пари. — Щоб зареєструватися, треба прийти з паспортом. Аби ми побачили, що штампу загсу немає. Середній вік учасників 22–25 років. Приходять і розлучені.

Біля озера стоїть дівчина в короткій червоній спідниці. Її хлопець хоче взяти участь у змаганні.

— Я не буду, — кричить дівчина.

— Успокойся, — відповідає той. — Ти зареєструйся, а сама можеш іти додому, якщо не хочеш.

Пари виконують накази ворожки, шинкарки. Намагаються знайти квітку папороті. Насамкінець потрібно піднятися на гору, там стоїть кам"яна фігура козака Мамая. На вершині козаки в боксерських рукавичках б"ють хлопців.

До директора Мамаєвої слободи 36-річного Костянтина Олійника підбігають двоє. Питають, де квітка папороті.

— Біжіть туди, — вказує на вежу з бочок,  сміється. — Пара така смішна, капєц. Не відповіли правильно ні на одне запитання й останні по дистанції ідуть. Білу стрічку десь загубили. Якщо ноль, то ноль у всьому.

Першими дистанцію пройшли 31-річний Дмитро та Наталя, 25 років. Окрім них, добрі показники ще в п"яти пар. Вони повинні виловити в озері скарб. Назви призів прив"язані до вінків. Обручку за 10 тис. грн виловлюють Дмитро й Наталя. Вона з білого золота, прикрашена двома діамантами.

Зараз ви читаєте новину «Обручку з діамантами виловили в озері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути