Ексклюзиви
четвер, 18 лютого 2021 00:35

"Обріжу нігті за 47 тисяч доларів"

Автор: METRO.CO.UK
  Американка Аянна Вільямс не стриже нігтів 28 років. Вони — майже метр завдовжки
Американка Аянна Вільямс не стриже нігтів 28 років. Вони — майже метр завдовжки

— Коли треба набрати текст, роблю це олівцем або кістками пальців. Як надягаю джинси, підтягую їх плоскогубцями. Також постійно прошу допомоги в дітей та онуків, — каже 54-річна Аянна ­ВІЛЬЯМС з американського міста Х'юстон. Три роки тому потрапила до Книги рекордів Гіннеса як володарка найдовших нігтів у світі. Готова обрізати їх за $47 тис. — 1 млн 316 тис. грн. Оголошення розмістила у фейсбуку.

Аянна Вільямс не стригла нігтів з 1992 року. Вони — майже метр завдовжки. Аби не ламалися, жінка покриває їх затверджувачем і акрилом. Щодня чистить щіткою. Використовує антибактеріальне мило.

— У мене була мрія і вона здійснилася. Тепер я популярна і люди впізнають мене, — говорить Вільямс. — Показала приклад дітям — для досягнення цілі потрібні мужність, дисципліна і терпіння. Тоді все вдасться.

Аянна Вільямс виховала п'ятьох дітей. Має 16 онуків. В своєму місті тримає манікюрний салон. Займається дизайном нігтів.

— Через такі довгі нігті мені стало важко справлятися з домашніми справами. Раніше допомагав чоловік, але шість років тому ми розлучилися. Доводиться долати труднощі, коли треба сісти за кермо, помити посуд чи прибрати в будинку. Недавно в мене діагностували цукровий діабет. Не можу самостійно робити ін'єкцій інсуліну. Просто так обрізати нігті не хочу, адже на цьому можу заробити. Готова зробити це за 47 тисяч доларів. Потенційний покупець зможе використовувати їх, як накладні нігті. Та поки що бажаючих зробити таку покупку немає. Писала лише одна жінка. Запропонувала 102 долари. Сподіваюся, хтось усе-таки заплатить мою ціну. Після цього почну відрощувати нігті на ногах. Тоді доведеться постійно ходити у відкритому взутті.

Зараз ви читаєте новину «"Обріжу нігті за 47 тисяч доларів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути