неділя, 29 квітня 2007 14:45

Ніколсон побився об заклад, що доживе до 100 років

Автор: фото: REUTERS/Mike Blake
  Актор Джек Ніколсон із донькою Лорейн і сином Раймондом на кінематографічній церемонії ”Оскар” у Голлівуді 5 березня 2006 року
Актор Джек Ніколсон із донькою Лорейн і сином Раймондом на кінематографічній церемонії ”Оскар” у Голлівуді 5 березня 2006 року

Голлівудський актор Джек Ніколсон відсвяткував свій 70-й день народження. Актор улаштував вечірку у власному триповерховому будинку в Беверлі Хілз. На свято приїхало 600 гостей. Серед них були актори Леонардо ДіКапріо, Метт Деймон, Денні ДеВіто, Джордж Клуні. Ювілярові подарували кілька сотень його улюблених червоних троянд. А шеф-кухар Вільгельм Пук підніс іменинникові двометровий торт, прикрашений кремовими та шоколадними фігурками жінок.

Запрошених обслуговували 70 молодих офіціанток модельної зовнішності у коротких спідницях і майках. Ніколсон зізнався, що замовив їх у маловідомому модельному агентстві в місті Санта-Барбара. Дівчатам по 17–18 років. Ніколсон заплатив їм $200 тис.

— 70 дівчат символізують мої 70 років. Але це значно менше, ніж у мене було жінок, — зізнається актор. І додає: — Я не приховую свій вік, на відміну від інших зірок. Але ті, хто мене не знає, дають мені на 5–10 років менше. Із сексуальним життям у мене теж усе гаразд. Я вживаю віагру, тільки якщо кручу роман із більш ніж двома жінками одночасно.

Ближче до опівночі ДіКапріо виголосив тост, у якому побажав Ніколсонові прожити до 80 років. У відповідь той заявив, що житиме до 100.

ДіКапріо, який був напідпитку, бовкнув: "Ну, це навряд". Актори в присутності гостей побилися об заклад на суму в $100 тис., що Ніколсон таки доживе до столітнього ювілею.

Зараз ви читаєте новину «Ніколсон побився об заклад, що доживе до 100 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути