середа, 07 липня 2010 02:45

Неслухняних дівчат заставляють присідати

Автор: фото: Ірина РЕРІХ
  У таборі ”Козацька фортеця” за селом Великий Перевіз Шишацького району на Полтавщині 11-річна киянка Валерія Побокіна робить трюки на коні Техасові. Вона тут навчилася їздити верхи
У таборі ”Козацька фортеця” за селом Великий Перевіз Шишацького району на Полтавщині 11-річна киянка Валерія Побокіна робить трюки на коні Техасові. Вона тут навчилася їздити верхи

Спортивний табір "Козацька фортеця" розташований за селом Великий Перевіз Шишацького району на Полтавщині. Батьки привозять сюди дітей на перевиховання. Тут їх навчають битися на палицях, збирати трави. За непослух карають віджиманнями чи присіданнями. Цього року вперше в "Козацькій фортеці" приймають дівчат.

— Серед дівчат трапляються такі екземпляри, що тільки перед телевізором і вилежувалися, — розповідає писар і дівчача старшина табору Марічка Петрова, 19 років. — Жартома називаємо їх "наматрацниками". А ми ж намагаємося їм передати дух українських амазонок.

Табір поділений на курені. У кожному не більш як 11 осіб.

— Торік хлопець був з Америки. Бабця з Нью-Йорка відправила в козацький табір, щоб пацан прочухав усі прєлєсті батьківщини. Їхав додому, суржиком говорив: слово англійське, слово українське.

У леваді на березі Псла обозний Андрій Півень, 36 років, навчає, як осідлати коня. Киянка 11-річна Валерія Побокіна і Карина Попкова, 13 років, із міста Шостка. Скачуть галопом, показують трюки.

— У дівчат ліпше виходить, ніж у хлопців, — розповідає Андрій Півень. — У нас прискорений метод. За два заняття дітвора скаче, як дідки. Знаю багато контор, які займаються кінним спортом. За годину беруть 200–300 гривень, а науки ніякої.

Підйом о сьомій ранку. Після цього ранкове купання і козацька гімнастика.

Зараз ви читаєте новину «Неслухняних дівчат заставляють присідати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути