Ексклюзиви
четвер, 20 березня 2008 15:52

Не можна брати на себе життєві обов"язки дитини

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Раніше в нас усе було, як у людей, — пише Валентина з Рівненщини. — Одружилися, народилося двоє дітей, побудували нову хату. Але на новому місці почав хворіти чоловік. Ні їсти, ні робити не міг. Восени 2007-го чоловік помер із думкою, що йому поробили. Так думаю і я. Може, не на тому місці побудували хату? Мій дядько був проти, бо це — на його городі. Але такий план нам видали.

А ще турбує фотографія померлого. У труні він був гарний, усміхнений, губи червоні. Невже смерть може перетворити згорьованого чоловіка на юнака?"

Шановна пані Валентино, вашому чоловікові було пороблено. Його тіло, внутрішні органи ніби перев"язали чорними мотузками, тому лікування не допомогло. На посмертній фотографії, яку ви надіслали, є кольорове сяйво: темна енергія страждань, червона нервова енергія та золотисто-жовта барва спокою, любові. Відмучившись, його душа відчула радість. З вас потрібно зняти порчі і нейтралізовувати негативну енергію в будинку.

"Із чоловіком і двома дітьми жили в хаті моїх батьків, — пише  Віра з Чернігівщини. — Через п"ять років мати з сестрою нас вигнали, бо чоловік пив. Його батьки купили нам хату. Через  подвір"я неподалік там проходить високовольтна лінія. А довкола ще й сусіди-алкоголіки, які подружилися з чоловіком. Мої діти почали нездужати, мене теж дістали хвороби. Чоловік більше двох років не п"є, але почав хворіти".

У труні він був гарний, губи червоні

Шановна пані Віро, у вас із чоловіком порушені  біоенергоінформаційні системи. Порчі впливають на ваші стосунки, здоров"я, гроші. Ви не можете вибратися зі злиднів, не маєте життєвих сил. Ще й високовольтна лінія погано позначається на самопочутті. Вам потрібно змінити помешкання і зняти порчі.

Порятунку для старшої сестри шукає Ольга з Волині.


"Моїй племінниці 36 років. Вона розлучена, має двох дітей, отримує аліменти, вчителює. Але нічого вдома не робить, за дітьми не дивиться, не варить, не пере. Майже не дає матері грошей на харчі та оплату квартири. Буває, піднімає на неї руку. А на роботі з чужими людьми добра, розсудлива".

Ваша сестра, шановна пані Ольго, перебрала на себе всі життєві обов"язки доньки. Тому не має від неї ні вдячності, ні поваги. З вашої племінниці потрібно зняти порчі. А сестра нехай припинить виконувати доньчину роботу й почне піклуватися про себе.

Від редакції. Якщо з вами чи з вашими рідними, знайомими траплялися схожі випадки, якщо вас щось турбує, напишіть про це до редакції "Газети по-українськи". Наталія Сапа порадить, як вам бути.

Зараз ви читаєте новину «Не можна брати на себе життєві обов"язки дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути