понеділок, 10 грудня 2007 16:35

Наталя Могилевська зустріла Новий рік з Нестором Шуфричем

Автор: фото надане прес-службою Наталії Могилевської
  Наталя Могилевська з колишнім коханим — бізнесменом Єгором Долініним. Він подарував Наталі ”на Новий рік” дошку для серфінгу. А танцівник Владислав Яма — статуетку корови, розмальовану нотами
Наталя Могилевська з колишнім коханим — бізнесменом Єгором Долініним. Він подарував Наталі ”на Новий рік” дошку для серфінгу. А танцівник Владислав Яма — статуетку корови, розмальовану нотами

У ніч на п"ятницю 32-річна співачка Наталя Могилевська зустрічала Новий рік. Останні п"ять років вона святкує його в грудні. Бо новорічної ночі виступає на вечірках. Наталя запросила у розважальний центр "Арена" 200 гостей. Прийшли 150. Були матір співачки Ніна Петрівна, хореограф Григорій Чапкіс із дружиною, міністр із надзвичайних ситуацій Нестор Шуфрич.

— Люблю тебя, — чмокає Наталю в щоку 37-річний скандальний російський журналіст Отар Кушанашвілі. Він напідпитку, ходить хитаючись. — Я Наташу знаю понад десять років. На конкурсі "Славянський базар" вона єдина мені усміхалась, коли я хамив артистам. Я на Новий рік нап"юся, як свиня, — куйовдить довге нечесане волосся. — Хрюкатиму й дратуватиму сусідів. Сподіваюся, посиджу в відділенні міліції. Мене туди щороку забирають.

Отар на вечірці виконує роль Діда Мороза. Могилевська — Снігуронька.

У кутку зали 35-річна письменниця Лада Лузіна намотує на шию новорічну гірлянду. Розповідає, що Могилевська щороку просить її прикрасити ялинку, бо сама співачка не має часу.

Лузіна дружить із Могилевською 10 років. У її книзі "Я — ведьма" прототипом головної героїні, Наталі Могильової, стала співачка. Після того як книгу опублікували, Наталя та Лада приходили на вечірки удвох. Співачка одягалася в біле, а Лузіна — в чорне. Коли виходила заміж за бізнесмена Ігоря Орещука, Лада позичала в Могилевської білі туфлі.

— Кілька років тому Наталя загравала з моїм колишнім кавалером, — згадує Лузіна. — Я сказала їй: "Перестань, май совість". Ми домовилися: якщо обом сподобається один чоловік, кидатимемо жереб.

Гостей пригощають олів"є та бутербродами зі шпротами. Партнер Могилевської по "Танцях із зірками" 25-річний танцівник Владислав Яма хапає тарілку з салатом і кружляє залою. Він прийшов зі своєю дівчиною — чорнявою круглолицьою Лілею. Вона — модель агентства "Київська Русь". Ліля вручає Могилевській великий пакунок та цілує в обидві щоки. Наталя опускає очі.

Два роки працював сутенером і жив із трьома паспортами

— Нас із Лілею познайомили друзі влітку. Було це в клубі. Я довго соромився підійти. Вона така красуня, — розповідає Яма. — Наташа за мене рада.

Вітаючи Могилевську, Яма довго просить у неї вибачення. Зранку він пропустив тренування, бо напередодні гульнув у клубі "Цар".

— Я написав їй смс, що мені дуже погано, — зізнається "ГПУ" Влад. — І вимкнув телефон.

Яма подарував співачці статуетку корови, розмальовану нотами.

Могилевська пригадує минулорічну новорічну вечірку:

— Один мій товариш випив віскі. А тоді зізнався, що два роки працював сутенером і жив із трьома паспортами. Я наказала забрати віскі зі столу, — говорить співачка.

Білявий юнак дарує їй дошку для серфінгу. Могилевська підстрибує від радощів.

— Торік у В"єтнамі я вперше стала на дошку. Не каталася, а просто постояла. Та це було дуже круто! — гладить дошку. — Єгоре, це твоя ідея?

Бізнесмен Єгор Долінін — колишній бойфренд співачки. Вони зустрічалися два роки. Потім він запросив Наталю на серфінг до Венесуели. В останній момент вона відмовилася — через концерт. Єгор полетів сам, відсвяткував там день народження. Після цього вони розійшлися.

Могилевська зізнається, що Новий рік для неї організував Долінін.

— Спасибо тебе, — пильно дивиться йому в очі. Усі повільні танці танцює з Єгором, вони цілуються в губи.

Із попереднім чоловіком, бізнесменом Дмитром Чалим, Наталя розійшлася за тиждень до річниці весілля.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Могилевська зустріла Новий рік з Нестором Шуфричем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути