середа, 17 лютого 2010 08:02

Наталя Добринська п"ять років не їсть м"яса

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Олімпійська чемпіонка з легкої атлетики Наталя Добринська зі своїм тренером і чоловіком Дмитром Поляковим на балу ”Карнавалія” у столичній мерії. Вони одружилися у жовтні 2008-го
Олімпійська чемпіонка з легкої атлетики Наталя Добринська зі своїм тренером і чоловіком Дмитром Поляковим на балу ”Карнавалія” у столичній мерії. Вони одружилися у жовтні 2008-го

27-річну вінничанку, олімпійську чемпіонку-легкоатлетку Наталю Добринську на фотоконкурсі "Міс спорту" визнали найкрасивішою з українських спортсменок. Свої фотографії надіслали 40 спортсменок. Протягом місяця п"ятірку відбирали відвідувачі сайта missport.com.ua. Переможницю назвало журі.

— Я й не знала, що беру участь у цьому конкурсі, — розказує Наталя 13 лютого на балу "Карнавалія" у столичній мерії. — Фотографії відібрав і надіслав чоловік. Я не дуже люблю фотографуватися і позувати. Ніколи особливо не стежила за своєю зовнішністю. Коли йду на тренування або змагання, роблю мінімальний макіяж. Люди часто підходять за автографом із моїми фотографіями. Завжди дивуюся, де вони їх узяли.

У колонній залі Наталя ходить під руку зі своїм тренером і чоловіком Дмитром Поляковим. Вони одружилися у жовтні 2008-го. Живуть в однокімнатній квартирі в місті Бровари під Києвом.

— Не знала, що робити, коли приїхала до Києва. Орендувати квартиру у столиці дорого, гуртожиток спортсменам не виділяли. Після Олімпіади у Пекіні отримала 700 тисяч гривень за золоту медаль. За них купила земельну ділянку в Києві. Планую там будуватися. Щомісяця упродовж двох років держава виплачує мені 15 тисяч гривень стипендії. Щоб плату продовжили на рік, мушу повторити свій олімпійський результат в Україні.

Бере апельсин, згодом п"є персиковий сік. Наталя п"ять років не вживає м"яса.

Називали мене "Наташа-Хаммер"

— Відтоді, як стала вегетеріанкою, не маю проблем з фігурою. Через це часто запрошують зніматись у рекламі. Називали мене "Наташа-Хаммер", коли рік тому в Криму знялася у російській рекламі позашляховика "Хаммер". На трасу виїжджають п"ять швидкісних дорогих автомобілів, які перетворюються на дівчат. Поки знімали, моделей по шість разів заставляли пробігти стометрівку . Мені не звикати, а дівчата стогнали. Якось чула жарт. В Україні є дві сильні людини — Вірастюк і Добринська. Напівприсядки підіймаю 180 кілограмів. Однією рукою з підлоги — штангу на 45 кілограмів.

На аукціоні продають ядро, яке Наталя штовхнула у Пекіні на 17 м 18 см. Столичний бізнесмен купує його за $400. За зібрані гроші надрукують книгу "Зіркові історії успіху". У ній спортсмени розказують дітям секрети своїх досягнень.

Зараз ви читаєте новину «Наталя Добринська п"ять років не їсть м"яса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути