четвер, 21 травня 2020 05:15

Наталія Гуропашенко загинула разом із нареченим

Автор: visnyk.lutsk.ua
  ­Наталія Гуро­па­шенко й Олександр Швед разом ­служили у військо­вій частині в Калинівці на Вінниччині. 14 червня планували одружитися
­Наталія Гуро­па­шенко й Олександр Швед разом ­служили у військо­вій частині в Калинівці на Вінниччині. 14 червня планували одружитися

У селі Павлівка Калинівського району на Вінниччині поховали військову медсестру 27-річну Наталію ГУРОПАШЕНКО. Загинула в аварії разом із нареченим Олександром ШВЕДОМ, 27 років. Їхали з компанією друзів на риболовлю.

— Наталочка була красуня і розумниця, — каже тітка Неоніла Панчук. — Працювала медсестрою в районній лікарні. Потім підписала контракт і стала служити в медслужбі військової частини. Була світла, доброзичлива. Готувалася до весілля. Замовили ресторан, уже шила весільну сукню. У ній її і поховали.

ДТП сталася 9 травня близько 22:00 поблизу села Нападівка Калинівського району. Водій не впорався з керуванням. Автомобіль з'їхав з дороги і врізався в дерево. Водій і двоє пасажирів загинули на місці. Ще одна пасажирка вижила. Зараз перебуває в реанімації у комі.

— Того дня Наталя не хотіла нікуди їхати, — говорять рідні. — Але наречений разом із друзями вмовили її податися на риболовлю. Ніхто не відчув, що може статися біда.

У Наталії Гуропашенко залишилися батьки, двоє братів і четверо племінників.

Олександр Швед був єдиним сином у батьків. Працював інспектором державного пожежного нагляду. Потім пішов служити до Калинівської військової частини. Влаштувався військовим пожежником. Його поховали у Хмільнику на Вінниччині.

— Сашко був сумлінний і відповідальний працівник, — кажуть колеги. — З ним товаришували й молоді, і старші офіцери. Щирий, веселий, душа компанії. Він завжди був бажаний гість на весіллі друзів.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Гуропашенко загинула разом із нареченим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути