Ексклюзиви
четвер, 23 квітня 2009 16:52

Наречена Вукоєвича переїхала до Києва

Автор: фото з сайту www.javno.com
  2000 року Андреа Чупор, наречена футболіста ”Динамо” Огнена Вукоєвича, перемогла у конкурсі краси ”Міс Хорватія”
2000 року Андреа Чупор, наречена футболіста ”Динамо” Огнена Вукоєвича, перемогла у конкурсі краси ”Міс Хорватія”

25-річний хорватський легіонер київського "Динамо" Огнен Вукоєвич готується до весілля. Після закінчення сезону він одружиться з на два роки старшою Андреєю Чупор. У 2000-му жінка перемогла в конкурсі краси "Міс Хорватія".

— Я переїхала до Огнена в Київ й залишуся тут до червня, — каже Андреа. — Сподіваюся, що в Україні відпочину від надмірної уваги співвітчизників, удосконалю знання української — пару слів уже вивчила! Ще готуватимуся до вступу в аспірантуру економічного факультету Загребського університету.

Вукоєвич і Чупор зустрічаються з початку минулого року. Вперше разом їх помітили на курорті Дубровнік на березі Адріатичного моря. Огнен повіз туди свою симпатію через тиждень після завершення футбольної першості Європи, на якій зіграв два матчі й отримав жовту картку.

— Саме у Відні на Євро-2008 я зрозуміла, що наші стосунки важливі для нас, — зізнається Андреа. — Знайшла в Огнені все, чого шукала. Він практичний, стоїть на твердих ногах. Наш шлюб — це лише формальність.

У Хорватії Чупор називають однією із найжаданіших жінок. Огнен Вукоєвич не перший футболіст у її житті. П"ять років тому модель зустрічалася із австралійським гравцем Едді Боснаром.

Півзахисник Огнен Вукоєвич торік у травні уклав п"ятирічний контракт із "Динамо". До української команди він перейшов із загребського однойменного клубу, знехтувавши пропозиції одягнути футболку шотландського "Селтіка", голландського "Аякса" і німецької "Баварії".

Зараз ви читаєте новину «Наречена Вукоєвича переїхала до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути