Ексклюзиви
середа, 23 серпня 2006 20:04

Напиши мені — не пожалкуєш


Жінка з Житомирщини, 41/160/65, Терези. Маю дорослу доньку. Для с/р хочу познайомитися з порядним, надійним чоловіком до 50 років, без ш/з та м/ж/п, бажано з міста. Згодна на переїзд. Тел.: 8(096)952 62 44.






Привабливий хлопець, 32/169/65, одружений не був, Скорпіон, маю молодший вигляд, спокійний, врівноважений, веду здоровий спосіб життя. Хочу познайомитися з дівчиною або жінкою до 35 років із с/м для с/с і с/р. Якщо є діти — це добре. Якщо знайдеться жінка, яка зрозуміє і не осудить людину, яка перебуває в мпв, і відгукнеться на це оголошення, зірок із неба не обіцяю, але щастя гарантую. Якщо тобі самотньо, напиши мені — не пожалкуєш. На лист із фото відповім у першу чергу. 31356, Міненку Олегу Григоровичу, РВК-78, 7-74, с. Райківці, Хмельницький р-н, Хмельницька обл.






Діана, 23/176/68, брюнетка з довгим волоссям, з сіро-голубими очима, струнка. Люблю книги, куховарство, городництво, без ш/з, без м/ж/п. Для с/р хотілося б серед цього хаосу знайти свою половинку, щоб вона була без ш/з, без м/ж/п. Із мпв, наркоманів, одружених прошу не турбувати. Бажано фото, обов"язково поверну, вишлю своє. Щиборук Діана В., с. Воля-Любитівська, Ковельський р-н, Волинська обл., 45063.






Вова, 47/182/80, дітей немає, без ш/з, надійний, не палю, не вживаю спиртного. Для с/р познайомлюся з симпатичною, самотньою жінкою віком 40–47 років, бажано з міста чи передмістя. Згоден на переїзд. Фото обов"язкове. Телефон прискорить зустріч. 10001, м. Житомир, до запитання, п/п ВМ 614024.






с/р — створення родини; с/с — серйозні стосунки; без ш/з — без шкідливих звичок; без м/ж/п — без матеріальних та житлових проблем; п/г — почуття гумору; 40/168/70 — вік, зріст, вага; мпв — місце позбавлення волі; д/з — до запитання; п/п — пред"явнику паспорта; а/с — абонентська скринька; c/м — із сільської місцевості; м/з — матеріально забезпечений


Від редакції. Якщо вам самотньо, ви шукаєте чоловіка або жінку, спробуйте зробити це через службу знайомств "Газети по-українськи". Ми надрукуємо ваше оголошення безкоштовно. Якщо надішлете свою фотографію, у газеті з"явиться і вона.

Зараз ви читаєте новину «Напиши мені — не пожалкуєш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути