пʼятниця, 17 грудня 2010 00:00

Наомі Кемпбелл скасувала весілля

Автор: фото з сайта www.skuky.net
  Британська топ-модель Наомі Кемпбелл носить перуки
Британська топ-модель Наомі Кемпбелл носить перуки

Британська топ-модель 40-річна Наомі Кемпбелл скасувала весілля з російським бізнесменом, власником компанії "Капітал Ґруп" Владиславом Дороніним, 46 років. Святкування мало відбутися 7 і 8 грудня в єгипетському місті Луксор.

— Довгоочікуваного весілля так і не відбулося, — розказують знайомі моделі. — Церемонію Наомі скасувала. Її засмутило те, що інформація про дату й місце свята стала надбанням громадськості. Про розпис і вінчання написали в усіх світових ЗМІ. Вона не хоче, щоб одруження перетворили на всесвітню показуху.

Для вінчання обрали один із найдавніших єгипетських храмів. Замовили ресторан на березі моря та один із найдорожчих готелів.

— На весілля запросили кілька сотень знаменитих гостей, серед яких дизайнери, актори та  співаки. 5 грудня Наомі розіслала їм вибачення й повідомила про скасування вінчання.

Із Владиславом Дороніним Наомі почала зустрічатися торік. Вони не могли офіційно розписатися, оскільки бізнесмен не розлучився з попередньою дружиною Катериною. Жінка в обмін на розлучення вимагала $10 млн. Статок Дороніна становить $ 1,887 млрд.

Восени бізнесмен купив своїй нареченій будинок на американському курорті Маямі-Біч. Зараз модель відпочиває в Єгипті, подорожує з друзями Нілом та оглядає давньоєгипетські пам'ятники. Нову дату весільної церемонії призначила на лютий 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл скасувала весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути