Ексклюзиви
пʼятниця, 20 січня 2006 18:59

Найпринадніші женихи за кордоном

  Кіану Рівз на кінофестивалі в Торонто, Канада
Кіану Рівз на кінофестивалі в Торонто, Канада
Кіану Рівз, 41 рік

У голлівудської суперзірки та мультимільйонера Кіану Рівза репутація затятого холостяка. Він навіть не має власного житла —  живе у будинку своєї сестри Кім, 39 років. "Вона знає, що я їм на сніданок, куди покласти чисті сорочки або закинути нові сценарії", — пояснює Кіану. Він охоче говорить про мотоцикли, хокей, кіно і навіть розповідає, як вилікувався від дислексії — нездатності до читання, порушення мови. Тепер актор зачитується Шекспіром та Достоєвським і є душею будь-якої компанії. Але про жінок мовчить. На початку 90-х, попри сподівання, Кіану не одружився з давньою подругою Отем Макінтош.

Роман Рівза з подругою молодшої сестри 29-річної КаріниДженіфер Сайм — тривав чотири роки. У січні 2000 у них мала з"явитися донька, якій вигадали ім"я Ава. Та дитина народилася мертвою, а Дженіфер впала у таку глибоку депресію, що через рік на повному ходу врізалася у вантажівку. Після її смерті Кіану був на межі самогубства. Але після фільму "Любов за правилами і без" захопився акторкою Дайаною Кітон, 59 років, яка лише на кілька років молодша за його матір.





Джордж Клуні, 44 роки

У 1996 році журнал "Піпл" включив актора Джорджа Клуні у список 50 найкрасивіших мужчин світу. 1997-го його назвали "найсексуальнішим чоловіком" і "телезіркою, яка найкраще одягається". Рівень гонорарів Клуні не нижчий ніж $10 млн. У світській хроніці регулярно смакують появу Клуні з красунями Деніз Кросбі, Келлі Престон, Мішель Пфайффер, Джулією Робертс і порнозіркою Крістою Аллен. П"ять років Джордж залицявся до колишньої моделі, телеведучої Лізи Сноудон, 32 роки. Але вона відмовилася від пропозиції офіційно оформити стосунки.

П"ять років тому акторки Мішель Пфайффер, 47 років, і Ніколь Кідман, 38 років, забилися з Клуні на $10 тисяч, що він стане батьком до 40-річчя — і програли. Клуні повернув кожній із актрис чеки зі словами: "Давайте подвоїмо цифру на день мого 50-ліття". І додав: "Наступні шість років я буду обережний з жінками: ніяких заручин чи дітей!"




Аль Пачіно, 65 років

Колись актор Аль Пачіно ночував у підсобках кафе, де його пригощали кавою. А ще приймав запрошення на нічліг від жінок, із якими спав — за їжу та випивку. Тепер він перераховує значні суми у центр допомоги голодним дітям. Численні романи Аль Пачіно з актрисами Дайаною Кітон, Джейн Фондою, Мішель Пфайффер, Кім Бесінджер були короткочасними. Голлівудські акторки скаржилися на нестерпний характер коханця. Нікому не вдалося примусити Аль Пачіно надіти обручку. Але дітей він має. 15-річна Джулі — від викладачки акторської майстерності Джан Терент. А трирічні близнюки Антон та Олівія — від актриси Беверлі Д"анджело.




Максим Галкін, 29 років

Річний заробіток російського пародиста і телеведучого оцінюють у $2 млн. Народився він у Москві, в родині військовослужбовця. Жив у Німеччині, Одесі, в Забайкаллі. Володіє англійською, французькою, німецькою мовами. Вважають, що у Галкіна — роман з естрадною співачкою Аллою Пугачовою, 56 років. Своїх стосунків ця пара не приховує, але офіційно — не реєструє.

Зараз ви читаєте новину «Найпринадніші женихи за кордоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути