пʼятниця, 06 листопада 2009 07:21

На телепрограмі "Танцюю для тебе" кілька пар закохалися

З вересня на каналі "1+1" триває проект "Танцюю для тебе". У суботу паркет залишили 14-річна співачка Аліна Гросу і танцюрист-мулат Арно, 17 років. Це була наймолодша пара сезону.

— Їм не вистачало пристрасті, — каже 28-річна киянка Аліна Михайлик. — В інших пар любов в очах горить. У когось наіграна, у когось — справжня. От побачите, на проекті залишаться тільки закохані. У танцях не можна без романів. Безсонова крутить роман із партнером, за це їм ставлять у кожній програмі по 40 балів. Ну й що, що Саша на п"ять років моложе Ані? Я їх підтримую. Бачу, що і в Нікітіна з Трішиною стосунки розгоряються з кожною програмою. Спочатку Катя до нього заігрувала. Тепер він закохався в неї по вуха. Не здивуюсь, якщо за півроку вони поженяться.

Лідер гурту ТНМК 34-річний Олег Михайлюта — Фагот, за чутками, зустрічається з танцівницею Євгенією Колесніченко, 20 років. Разом їх бачили на Тижні моди й кількох вечірках. Після репетицій вони закриваються в залі та п"ють шампанське.

— Поцілунку у прямому ефірі ми не планували, — розказує Фагот. — Але коли почали танцювати, мені схотілося її поцілувати.

Із 12.00 до 16.00 пара тренується щодня у залі N2 на кіностудії ім. Довженка. Фагот смикає за ручку дверей, вони замкнені. Заходить до іншої кімнати. У ній порожньо. Не переодягається. Нахиляється у різні боки, розминається під музику.

— Сьогодні тренуватимусь без Жені, — кидає сумку на лавку під вікном. — Подзвонила вранці. Каже, хвора, температура 38. Щось сам придумаю, а ввечері поїду її провідати.

Фагот два роки зустрічався з олімпійською чемпіонкою з художньої гімнастики Катериною Серебрянською. Вони розлучилися.

— Здуру погодився танцювати, — каже. — Переживав, доки не побачив, із ким виступатиму. Думав, підсунуть когось, до кого у мене буде відраза. Коли приводять Женю. Вона така маленька, біленька, як сонечко. Іноді почнемо танцювати, а вона ниє: "Давай закінчувати, я вже хочу додому!" Уперта — хоче, щоб усе було, як вона скаже. Недавно проспорила мені квіти. Казав, що так, як вона хоче, танцювати не вийде. І був правий. Станцювали, як я радив, і вийшло гарно. На наступну репетицію присунула мені букет.

Дивиться на себе у дзеркало.

— Женя каже, щоб я вдома тренувався. Ну нєтушкі! Вдома я з ніг падаю, так спати хочеться. Схуд на 10 кілограмів. Став менше їсти, бо за танцями забуваю обідати й вечеряти.

Фагот і Євгенія танцюють заради 12-річного флейтиста з Одеси Романа Геро. Він з 7 років займається музикою. Мріє про інструмент, що коштує 5 тис. євро.

— Рома, коли вперше вийшли на паркет, сказав: "Фагот плюс Женя дорівнює Роман", — сміється Олег Михайлюта.

25-річна гімнастка Анна Безсонова про стосунки з Олександром Лещенком, 20 років, не розповідає. На презентацію кліпу Віталія Козловського пара прийшла, тримаючись за руки.  На одному з ефірів цілувалася. Анна не приховує, що вони часто бувають удома одне в одного.

Романтичні стосунки приписують акторові 37-річному Олександрові Нікітіну й танцівниці Катерині Трішиній, 23 роки.

— Катя стала для меня очень дорогим человеком, — каже Нікітін по телефону.

— Усі говорять, що у нас на програмі сплошні романи, — говорить ведучий шоу Юрій Горбунов, 39 років. — Я веду "Танці" три сезони. І чомусь досі ніхто не одружився. Шоу закінчується, і романи згасають. Справжні романи там, де їх найменше видно.

Білик і Дікусар одружилися після "Танців із зірками"

Співачка 38-річна Ірина Білик і танцівник 23-річний Дмитро Дікусар познайомилися на шоу "Танці із зірками" торік. Він замінив першого партнера Ірини — В"ячеслава Легковенка, який не зійшовся з нею характером. У день народження співачки, 6 квітня, пара програла і вибула з програми. Наступного дня почали зустрічатися. 24 жовтня взяли шлюб у Ріо-де-Жанейро, в Бразилії. Перед цим Ірина зустрічалася з хореографом Дмитром Коляденком.

Зараз ви читаєте новину «На телепрограмі "Танцюю для тебе" кілька пар закохалися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути