Ексклюзиви
пʼятниця, 04 лютого 2011 06:30

На шубу Гришка пішло 80 соболів

Вагітна співачка 32-річна Ані Лорак купила собі шубу за 33 тис. грн. На виріб пішли шкурки 30 норок.

— Не змогла втриматися, — розповідає артистка. — Починає швидко рости живіт, і старі шуби замалі. Нова — класичного крою з воротником-стійкою, прикрашена брошкою з кристалами й чорним ременем зі шкіри пітона. Купила її у столичному хутряному магазині поблизу Олімпійського стадіону. На новорічні свята діяли знижки 35 відсотків. До цього коштувала 50 тисяч 600 гривень.

Столичний дизайнер 39-річна Ольга Навроцька каже, що цьогоріч шуби не такі актуальні.

— На піку популярності дублянки з овчини. Наймодніша — руда з білими вставками. Щодо шуб, то модним є поєднання різного за відтінками пухнастого хутра. Гладеньке зараз не в моді. Норкові носить середній клас. Найдорожчі, які говорять про багатство і розкіш, — соболині. Мінімальна ціна таких шуб 50–70 тисяч доларів.

Політики віддають перевагу норці. З десяток довгих і коротких норкових виробів має заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман. Екс-прем'єр Юлія Тимошенко носить пальта з норковими комірами. Востаннє одягала шубу з каракуля — шкіри ненароджених ягнят — 2008-го.

Соболину коричневу в цяточки носить співачка 45-річна Таїсія Повалій. На неї пішло 60 шкур соболів.

— Тая має у своєму гардеробі не менше п'яти різних шуб, — розповідає її чоловік і продюсер Ігор Ліхута, 49 років. — Але кожного року впреться в одну й тільки її носить. Соболину пошила дівчина, яка робить Таїсії всі концертні наряди. Довго не знімала білу, яку їй подарував Микола Басков. 2005-го, на презентації їхнього кліпу "Ты далеко" в столичному клубі "Фрідом", виліз на сцену й каже: "Знаю, що ти любиш хутро. Хочу подарувати тобі шубу". Вона італійська, дізнавався в магазинах, що така коштує приблизно 15 тисяч євро.

Понад десяток шуб має у колекції дружина співака Павла Зіброва 51-річна Марина. Під кожну замовляє собі сумку з такого ж хутра.

— Носити сумку й одяг з однакового хутра — це жахливо, — коментує Ольга Навроцька. — Не вистачає тільки хутряних чобіт і шапки. Сумку треба підбирати за кольором. Найкраще зупинитися на шкіряній.

— У мене справді є слабкість до хутра — розповідає Марина Зіброва. — У моєму гардеробі є такі речі, яких ні в кого більше немає. Але зараз народ так хреново живе, що мені соромно розказувати про них.

Серед чоловіків хутро полюбляють співак 37-річний Олександр Пономарьов і оперний тенор Володимир Гришко, 50 років.

— Дуже дивно виглядає, коли чоловік вдягає шубу. Дублянки — оце для мужчин. Пальто з хутряним воротником також можна носити, — вважає дизайнер.

Пономарьов усі свої шуби купив в один день.

— Років чотири тому був проїздом в Івано-Франківську й зайшов у хутряний магазин "Тисмениця". Вподобав собі кожушок із чорнобурки та довгу шубу зі стриженої норки за 5 тисяч доларів. На шубу з чорнобурки пішло 17 шкур лисиць. Шкода, звичайно, вбитих тварин. І тих, яких ми їмо, шкода. Але я ж їх не вбивав. Якщо відмовлюся від натурального хутра чи м'яса, один не врятую всіх звірів. Не я куплю, так хтось інший, — говорить співак.

Гришко купує шуби в США. Має зо два десятки. На соболину, яку придбав на Бродвеї, пішло 80 соболів.

— Я співак, тому повинен захищати себе від простуди, — розказує. — Вона й тепла, й легка. Вдягнув на піджак тоненький — і чуствуєш себе комфортно. Мої коштують стільки, що на хорошу машину стане. І жінки подобаються в шубах. Але краще, коли на них зовсім нічого немає.

Зараз ви читаєте новину «На шубу Гришка пішло 80 соболів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути