Ексклюзиви
четвер, 29 вересня 2011 07:45

На львівське весілля з'їхалися 23 "запорожці"
7

Фото: Фото: Євген КРАВС

23 "запорожці" вишикувалися у суботу в обід на вул. Коперніка у Львові. Прибрані весільними букетами, стрічками, кольоровими кульками машини приїхали на весілля молодят Остапа і Мар'яни Лишаків. Пара два роки є членом автомобільного фан-клубу "ЗАЗ-Козак".

— Ми об'їздили з клубом пів-Європи на "запорожцях". Тому захотіли, щоб на нашому весіллі гостей везли друзі на раритетних автомобілях, — розповідає 25-річний Остап. — У Львів з'їхалися автолюбителі з Івано-Франківська, Червонограда, Рівного і Луцька.

О 13.00 представники Книги рекордів України рахують авто. Усі машини сигналять. Весільний кортеж із "горбатих "запорожців" рушає до церкви Андрія на вул. Шевченка. Там пара має вінчатися. Наречений їде на своєму білому "запорожці". Мар'яну друзі везуть на жовтому. Після вінчання подружжя пересідає у жовтий, бо він із відкритим дахом.

Остап має два ЗАЗи 1962-го та 1968-го. Їздить ними на відпочинок.

— Працюю реставратором, Мар'янка — перекладачем. Плануємо наскладати грошей і купити ще й сучасне авто, щоб їздити на роботу.

Зараз ви читаєте новину «На львівське весілля з'їхалися 23 "запорожці" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути