четвер, 14 червня 2012 06:30

На курорт везуть сім купальників

Автор: фото: REUTERS
  Модель дефілює подіумом у купальнику під час бразильського Тижня моди в Ріо-де-Жанейро. Дизайнери радять для відпочинку обирати бікіні з зав’язками і бантиками, взуття на високих підборах та великі сонцезахисні окуляри
Модель дефілює подіумом у купальнику під час бразильського Тижня моди в Ріо-де-Жанейро. Дизайнери радять для відпочинку обирати бікіні з зав’язками і бантиками, взуття на високих підборах та великі сонцезахисні окуляри

— Для відпочинку в Криму достатньо взяти два купальники. Коли їдете на елітний курорт — сім. У тропічних країнах через вологий клімат одяг сохне понад 12 годин. А вдягати на себе мокрий дуже неприємно, — каже столична стилістка 34-річна Альона Вітер.

Цього року стилістка допомагала п'ятьом жінкам підібрати гардероб для відпочинку.

— Заможні жінки не їздять в  Єгипет чи Туреччину. Для відпочинку вони обирають Сейшельські та Віргінські острови, Фіджі, Беліз, Мальдіви й Домінікану. До мене звертаються ті, яким не шкода викинути на відпочинок від 5 до 10 тисяч доларів. Багаті беруть по дві-три валізи одягу. Не можуть собі дозволити в одне місце двічі вдягти одну й ту саму річ. Найперше раджу брати з собою легкий шовковий пеньюар. Халати є в усіх готелях, але вони не завжди підкреслюють жіночі принади. Жінки їздять на відпочинок із чоловіками, а ті хочуть навіть у номері бачити біля себе кралю. В халаті можна ходити в номері, вийти на балкон. На вулицю в такому вбранні — табу. Сторонні не повинні бачити, в якому одязі ви з'являєтеся після душу перед чоловіком.

На елітні курорти жінки беруть по сім купальників.

— Наші жінки люблять привертати до себе увагу. Їм подобається міняти купальники по кілька разів на день. Найчастіше беруть різних кольорів і фасонів. Зараз модні суцільні з глибоким декольте, відкритою спиною і животом. Заможні жінки обирають дорогі колекції. Найчастіше віддають перевагу купальникам із ручною вишивкою, бантами і квітами. Такі коштують по кілька тисяч доларів. На них грошей не шкодують. Бо хочуть бути певні, що такого купальника ні в кого на курорті не буде. До кожного купальника підбирають парео. В ньому можна з'явитися у пляжному барі чи прогулятися біля океану. У парео можна ходити лише вдень. Увечері жінка в такому вбранні виглядатиме вульгарно.

До сніданку жінкам радить виходити в легкій шовковій туніці. На обід — вдягти шорти чи сукню. Для вечірнього виходу в гардеробі має бути кілька нарядних суконь.

— Обирати краще плаття, які не мнуться у валізі. Серед них має бути біле. Цей колір вигідно відтінятиме засмагле тіло. До костюму слід мати намисто з коштовного каміння чи золотий ланцюжок із великим кулоном. Цього досить, аби жінка виглядала багато. Дівчатам для вечірнього виходу досить кількох яскравих топів, короткої спідниці та вінтажних джинсів. Незамінна річ — крислатий солом'яний або лляний капелюх. Не слід забувати про пляжну сумку. Для поїздки краще обрати велику, прикрашену натуральними мушлями і камінням. Такі в брендових магазинах коштують від 500 до тисячі доларів.

Нейлонові трусики висихають за 10 хвилин

30 дизайнерів показали свої колекції купальників на тижні моди у Ріо-де-Жанейро.

— Однотонні купальники давно вийшли з моди, — каже дизайнерка компанії "Вікторія Сікрет" 30-річна Адріана Ліма. — Зараз їх шиють із кількох тканин. Модними будуть лимонні, лаймові та кольори морської хвилі. В одному виробі поєднують тканини у смужку і великі квіти, крупний горох і дрібні зірочки. На перший погляд здається, що купальник шили із залишків тканин. Зараз це — хіт сезону.

Майже всі купальники мають великі зав'язки й банти на бікіні та бюстгальтерах. Щоб у таких купальниках було зручно плавати, їх шиють із нейлонових тканин. Вони майже невагомі й висихають на сонці за 10 хвилин.

 

Зараз ви читаєте новину «На курорт везуть сім купальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути