пʼятниця, 22 січня 2010 08:02

Можуть з"явитися нові хвороби

Автор: малюнок: Володимир КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Боюся не дожити до наступного року. Постійно сняться покійні родичі. Сусідка весь час на моє подвір"я виливає брудну воду. Думаю, вона поробила, бо ноги крутить і спина болить", — розповідає 65-річна Марина Григор"єва з Житомира.

Її листа читає ясновидець 40-річний Віктор Громов із Дніпропетровщини. Виймає з конверта фотографію Марини Олексіївни. На ній сива жінка у червоній хустці та чорнява дівчина.

— Будете жити довго, — заспокоює. — Онуку, що біля вас на фото, віддасте заміж, дочекаєтеся правнуків. Не плануйте собі дату смерті, все одно не вгадаєте. Сусідку не картайте, вона добра жінка. Спина у вас болить і ноги крутить, бо в молодості сиділи на холодному бетоні. Не носіть важкого, бо потягнете спину. Цей рік буде скрутним на гроші. Весною продасте свій земельний участок, матимете копійку. Радьтеся з дітьми, коли підписуватимете документи, бо вас захочуть обдурити.


"Я український патріот, — пише червоною пастою Микола Петрович з Рівного. — Розкажіть, чого чекати Україні від виборів. Чи будуть стихійні лиха цього року?"

— Чому питаєте про стихійні лиха, а не про щось добре? Україна помаленьку оклигає від кризи. Президента матимемо молодого. У нього півроку нічого не виходитиме, бо заважатимуть конкуренти. Через п"ять років влада оновиться, жити стане краще. Українці добуватимуть багато власних копалин. Чимало заробимо на експорті. Можуть з"явитися нові хвороби. Зате невдовзі винайдуть ліки від раку і СНІДу.

Будете жити довго.Онуку віддасте заміж, дочекаєтеся правнуків

"Після фільму "2012" всі говорять про кінець світу. Скажіть, коли його чекати? Маю трохи грошей. Якщо нам лишилося два-три роки, то не збиратиму їх, а поїду в навколосвітню подорож", — просить поради киянин 30-річний Віктор Здоровега.

— 2012-го кінця світу не буде. Гроші тратити не спішіть. Вам зроблять вигідну пропозицію. Зможете відкрити власну справу. Допоможіть мамі. У неї проблеми по-жіночому, бо колись не вилікувалася. Коли виходила за вашого батька, їй заздрила подруга. Та вже померла, але негатив залишився. Щоби покійник пробачив і відпустив злобу, треба помолитися за нього в церкві й поставити свічку за упокій душі. Мама нехай п"є освячену на Водохреще воду.

Провидець іще раз вдивляється у фотографію.

— Біля вас крутяться дві біляві дівчини. Не вірте жодній. Свою половину знайдете у лютому, коли почне танути сніг.

Зараз ви читаєте новину «Можуть з"явитися нові хвороби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути