Ексклюзиви
вівторок, 09 серпня 2011 00:15

Моїсеєв почав курити

Автор: фото З САЙТА WWW.beta.rian.ru
  Російський співак Борис Моїсеєв палить після виступу на пісенному конкурсі ”Нова хвиля”. Торік у грудні його госпіталізували через інсульт
Російський співак Борис Моїсеєв палить після виступу на пісенному конкурсі ”Нова хвиля”. Торік у грудні його госпіталізували через інсульт

Російський співак Борис Моїсеєв, 57 років, почав курити.

— Борис кинув курити торік, коли зліг після інсульту, — кажуть його колеги. — Ми всі тоді переживали за нього. Чергували під його палатою, доки лежав у лікарні, потім відвідували вдома. Боря відмовився від сигарет і алкоголю. Останні півроку не з'являвся на сцені та світських тусовках.

Торік у грудні Моїсеєва госпіталізували через інсульт. На кілька днів артист упав у кому. Коли вийшов із неї, півмісяця не говорив. Минулого тижня приїхав у латвійське місто Юрмала на пісенний конкурс "Нова хвиля".

— Боря виступив на сцені вперше після хвороби. Усі тепло його сприйняли. Аплодували, вітали з поверненням. Після того він сів за столик зі своїми друзями. Хтось пригостив його цигаркою. Він закурив. Думаю, це просто від хвилювання після виступу. Він би не ризикував своїм здоров'ям. Якщо почне курити, ми всі його відмовлятимемо. Та й лікарі не дозволять.

Кажуть, співак досі перебуває під наглядом медиків. "Швидка" чергувала під сценою, доки Борис виступав. Артист від коментарів про здоров'я та повернення до шкідливої звички відмовився.

Зараз ви читаєте новину «Моїсеєв почав курити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути