вівторок, 14 квітня 2009 18:17

Могилевська заплуталася в сукні й упала на сцені

Автор: фото надане газетою ”Сегодня”
  Співачка Наталія Могилевська не втрималася на ногах під час виступу на церемонії нагородження лауреатів премії ”Гордість країни”
Співачка Наталія Могилевська не втрималася на ногах під час виступу на церемонії нагородження лауреатів премії ”Гордість країни”

"Я осліп у 8 років. Хотів розкрутити гранату, яка залишилася з війни. Випалило очі. Але на цьому не здався. Щодня ходив три кілометри до школи. Закінчив її із золотою медаллю. Опанував систему Брайля і в Маріуполі вступив до педінституту на історичний. На парах намагався завчити все "на слух". Коли чогось не знав, просив дівчат прочитати в підручнику".

58-річний Григорій Лєбєй із Маріуполя 40 років викладає у школі історію, економіку та основи права. Минулого тижня у столичному Театрі ім. Івана Франка йому вручили премію "Гордість країни".

— Кожен учень має свою ауру. Коли заходжу до класу, знаю, де сидять хлопці, а де — дівчата. На уроках допомагає асистентка — на дошці записати, оцінку поставити. Діти часто намагаються схитрувати — вийти з чужим конспектом. Викриваю їх швидко: якщо читає й затинається — не його почерк.

На нагородження Лєбєй приїхав із 19-річною племінницею Ілоною Скрипник. Вона допомагає йому пересуватися залою.

— Дядько живе сам. Із дружиною розлучився, син дорослий, живе окремо. У побуті йому нелегко. Але має кота, який не дає йому сумувати. Пам"ятає, де кожна річ у домі лежить. Мацає руками — так і знаходить. Йому часто сняться сни. Але бачить у них себе тільки маленьким.

Голова Верховної Ради Володимир Литвин, 52 роки, вручає Лєбєю комп"ютер.

— Горджуся, що є люди, які комусь рятують життя, — каже. — Я сам у дитинстві ледве не потонув. Такий страх відчуваєш, коли наковтаєшся води, йдеш до дна, а над тобою світить сонце. Слава Богу мене тоді за чуба витягли з болота.

45-річна Ольга Пашолок у 33 роки потрапила під поїзд. Зараз у візку. Вона першою серед інвалідів перепливла Босфорську протоку в ділянці завдовжки 6,5 км.

Литвина за чуба витягли з болота

— Там небезпечно: течія може понести у Мармурове море або затягти під днище корабля. Але я тоді про це не думала. Позаду мене допливало ще з півсотні спортсменів. У воді почуваюся такою, як і раніше: спритною, сильною і швидкою.

— "Все буде добре, настане ваш час", — співає на сцені 33-річний Святослав Вакарчук. Показує на братів Топорівських. Андрій, 9 років, і 11-річний Богдан сидять у третьому ряду. Вони перемогли на конкурсі піаністів у Парижі. Андрій грав зі зламаним мізинцем.

— На піаніно ви точно граєте краще, ніж Вакарчук, — зауважує  ведучий Олександр Богуцький.

Ображений співак іде зі сцени.

— Я впав на асфальт і зламав палець, — згадує Андрій Топорівський. — Грали технічно складний "Танець із шаблями". Зачіпав мізинець, боліло так, що виступали сльози. Але не міг підставити брата.

Співачка Наталя Могилевська, 33 роки, виходить до подружжя Івана Сівака й Надії Вербицької. Вони танцюють на інвалідних візках. Перемагали на чемпіонатах у Голландії та Білорусі.

— Мені не вистачає у танці близькості, особливо у віденському вальсі, — каже Іван, 25 років. Його дружина вагітна. Могилевська дарує їй букет червоних троянд і починає співати. На візку підтанцьовує Іван. Могилевська намагається лягти йому на коліна і падає на сцену. Підборами зачіпає довгу сукню, оголює ноги вище колін.

За кулісами Могилевська розглядає поділ сукні. З правого боку помічає розрив. Обличчя розпашіле. Кричить на свою помічницю:

— Оставьте меня! Дайте мне побыть одной!

Зараз ви читаєте новину «Могилевська заплуталася в сукні й упала на сцені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути