середа, 02 червня 2010 08:00

Моделі пограли у гольф на шпильках

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  ”Міс Україна-2008”, модель Елеонора Масалаб, грає в гольф. Коли присідає, щоби покласти на підставку м’ячик, з-під короткої сукні видно рожеві трусики
”Міс Україна-2008”, модель Елеонора Масалаб, грає в гольф. Коли присідає, щоби покласти на підставку м’ячик, з-під короткої сукні видно рожеві трусики

— Перед змаганням узяла кілька уроків у американського гольфіста Джоша Олсона, бо боялася, що ключкою навіть у м"ячик не влучу, — каже володарка титулу "Міс Україна-Всесвіт" 23-річна Анна Пославська у столичному гольф-клубі.

Тут 26 травня відбувся турнір "Гольф на шпильках". Гостей попросили бути в капелюшках та на високих підборах. Анна прийшла у кросівках. Замість капелюшка має картуза із логотипом бізнесмена Дональда Трампа.

— Він його мені сам подарував, — хвалиться. — Недавно їздила у Штати, була на конкурсі "Міс Америка". Цілий день не знімала каблуків, бо ходила на світські тусовки. Сьогодні вирішила дати ногам відпочинок.

Розмахується ключкою. М"ячик долітає до позначки 300 м. Анні аплодує модель Елеонора Масалаб, 21 рік. Вона у короткій чорній сукні та крислатому капелюсі. Присідає, щоби покласти м"ячик на підставку. З-під сукні видно рожеві трусики. Осмикує плаття рукою. Пославська показує їй, як правильно тримати ключку.

— Неправильно візьмеш, і м"ячик полетить в інший бік, — каже.

У серпні Анна братиме участь у конкурсі "Міс Всесвіт".

— Зараз працюю з психологом, щоб не загубитися серед 85 красунь. Беру із собою 20 суконь, кілька коротких шортів, майки та п"ять пар взуття на високих підборах. За низький каблук там штрафують. Сукні мені подарувала американська дизайнерка Шеррі Гілл. Вона одягає зірок Голлівуда та учасниць конкурсів краси. В Інтернеті пишуть, що я захуда і перед конкурсом намагаюся набрати вагу. Це неправда. Я в чудовій формі. Навпаки, почала частіше ходити до тренажерного залу, щоб не набрати зайвого. Качаюся там через день, аби м"язи встигали сприймати навантаження. Щонеділі ходжу до сауни. Звідти їду в Маріїнський парк кататися на роликах.

М"ячик співачки 28-річної Наталії Валевської летить на 100 м.

— Торік у мене виходило краще, — говорить. — Зараз думаю про свій новий альбом, і на гольфі не вдається зосередитися. Записали нову пісню. Її ще не пустили в ротацію, але хтось із працівників студії виклав в Інтернеті.

За низький каблук на конкурсі краси штрафують

У дитинстві Наталія займалася дзюдо.

— Батьки записали на секцію, щоб могла себе захищати. Мені там не подобалося, бо мене постійно перекидали. Люблю змішані єдиноборства. Коли йду дивитися бої, вболіваю за найслабшого. Я по життю везуча. Недавно в ювелірному магазині виграла золоту каблучку.

Співачка 32-річна Камалія прийшла пограти в гольф із матір"ю Інною Шмаренковою та чоловіком Мохаммедом Захуром. Вона в капелюсі з широкими крисами.

— Маю у гардеробі 15 капелюхів. Їх треба вміло поєднувати з одягом, а то на багатьох вони виглядають безглуздо. У гольф граю чудово. Під час нього мій чоловік часто вирішує ділові питання. Мені теж доводиться грати.

Зараз ви читаєте новину «Моделі пограли у гольф на шпильках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути