вівторок, 28 листопада 2017 00:25

Міжнародна агропромислова виставка "EuroAGRO" відбудеться у Львові

Автор: ФОТО надане організаторами виставки ”ЕuroAGRO — 2017”
  Виставка ”ЕuroAGRO — 2017” є платформою для обміну досвідом та ознайомлення українських аграріїв із європейськими технологіями
Виставка ”ЕuroAGRO — 2017” є платформою для обміну досвідом та ознайомлення українських аграріїв із європейськими технологіями

У заході візьмуть участь 14 областей України

28–30 листопада у львівському виставковому центрі "Південний-Експо" вдруге відбудеться Міжнародна агропромислова виставка "EuroAGRO — 2017". У ній візьмуть участь 14 областей України. Захід пройде під патронатом Львівської обласної державної адміністрації.

— "ЕuroAGRO — 2017" — це проект, що дає поштовх до стрімкого розвитку агропромислового ринку України. Наближає нас до стандартів, визнаних Європейським союзом, — каже директор виставки Наталія Рой. — Виставка є прикладом співпраці України та Польщі в агропромисловому секторі. Платформою для обміну досвідом та ознайомлення українських аграріїв із європейськими технологіями. Так вітчизняні виробники матимуть можливість продемонструвати свої досягнення у сфері сільського господарства й ознайомитися з новітніми рішеннями європейського аграрного ринку. Взяти участь у дискусійних майданчиках та обговорити перспективи й можливі проблеми в сільському господарстві. Розглянути шляхи виходу продукції українських виробників на європейський ринок.

Торік виставку відвідали 3 тис. спеціалістів аграрного ринку, брали участь понад 80 українських компаній і понад 30 компаній із Республіки ­Польща.

— Цьогоріч представлять асортимент продукції, що дає змогу виконувати майже всі технологічні процеси аграрного виробництва, — додає Наталія Рой.

Виставковий центр займає площу 3 тис. кв. м. Там покажуть мікродобрива, засоби захисту рослин, насіння, лабораторне обладнання. Також садовий інструмент. Найбільшу увагу спрямують на агротехніку — сівалки, жниварки, дискові борони, культиватори, плуги, розкидачі міндобрив, передпосівні та ґрунто­обробні агрегати.

Відвідувачі отримають широкий спектр корисної інформації. Також ознайомляться з новими технологіями й інноваціями, що запропонують українські та польські учасники.

— Важливою подією в рамках виставки будуть "Дні польського сільського господарства". Там обговорюватимуть питання інвестицій в аграрний сектор Львівщини й перспективи розвитку польсько-української співпраці.

Українську експозицію представляють провідні компанії ТОВ Велес-АГРО, ТОВ "Пром­агролізинг-груп" (ТМ Harvest), компанія Маїс, НВК Квадрат, Укрсільгоспмаш, ТзОВ "Тетра-Агро", ТМ СтімОрганік, ТОВ Промітенс, ПНВП ЯР-СТЕП, ДР ҐРІН Україна.

Представниками польських партнерів будуть компанії KAWAH Technika Grzewcza — виробник котлів на пелетах, ROL/EX PPHU — виробник культиваторів для посіву та культивації, TABO KUZNIA — виробник і прямий експортер запасних частин сільськогосподарської техніки, Agrarada East — пропонує запчастини до машин для картоплі, овочів і буряків.

У рамках заходу відбудеться дискусія на тему "Європейське село на Львівщині: реалії та перспективи". Департамент агропромислового розвитку ЛОДА спільно з Бізнес-Партнером виставки РСП Шувар проведе Перший професійний форум для прогресивних виробників сільгосппродукції, що об'єднає ключових експертів аграрного бізнесу.

Зараз ви читаєте новину «Міжнародна агропромислова виставка "EuroAGRO" відбудеться у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути