Ексклюзиви
середа, 02 березня 2011 00:45

Мільйонерка Олена Ковтун купила квартиру

Автор: фото: Наталія МОЛОДЕЦЬКА
  Незряча полтавка Олена Ковтун грає на синтезаторі, який їй подарували за перемогу у другому сезоні проекту ”Україна має талант”
Незряча полтавка Олена Ковтун грає на синтезаторі, який їй подарували за перемогу у другому сезоні проекту ”Україна має талант”

Незряча полтавка 27-річна Олена Ковтун купила 3-кімнатну квартиру. Торік за перемогу у другому сезоні проекту "Україна має талант" вона отримала 1 млн грн.

— Квартиру шукали спочатку через агентство нерухомості. Хотіли велику, бо нажилися в гуртожитку. П'ять років мешкали в одній кімнаті на 12 "квадратів". По оголошенню в газеті знайшли ідеальний варіант — недалеко від роботи, поряд магазини, аптеки, зручно доїхати в будь-який кінець міста.

Скільки віддала за квартиру, розповідати не хоче.

— Спочатку найняли будівельну бригаду, зробили ремонт. Батьки чоловіка допомогли перевезти речі. Новосілля не святкували, просто випили з ними шампанського.

Із полтавського підприємства "Електроконтакт" Українського товариства сліпих, на якому збирала розетки, Олена звільнилася майже одразу після перемоги.

— Праця важка, але чоловік Серьожа досі там працює, — говорить. — Після шоу я стала більше спілкуватися з людьми. Улітку від'їздила два тури Кримом з іншими учасниками проекту. Тепер репетирую вдома, розучую нові пісні, граю на синтезаторі, який подарував канал "СТБ". Хотіла би брати уроки естрадно-джазового вокалу, але в Полтаві не знайшла педагога. Часто виступаю на концертах, у тому числі благодійних, запрошують на корпоративи, міські свята.

У новому помешканні Олена завела кошеня.

— Узагалі я хотіла перса, але Зося мене вибрала сама. Вона породи екзот, — гладить білу пухнасту кішку. — Коли прийшла вибирати тварину, залізла мені на руки й заснула, а до цього навіть на свою хазяйку шипіла. Думала, це хлопчик, назвала Оскаром. Коли знайомі побачили, що це кішка, стала кликати Зосею.

Запитую, чи планує народити дитину.

— У нашому гуртожитку дітей заводили сімейні пари, у котрих хоча б один трішки бачив. Я ніколи не бачила цей світ. У мене ж від народження невиліковна атрофія зорового нерва, ніяка операція не допоможе. Але про дітей я мрію.

Зараз ви читаєте новину «Мільйонерка Олена Ковтун купила квартиру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути