вівторок, 15 травня 2012 05:00

Міла Куніс боїться повертатися в Україну

Автор: фото з сайта www.tabloid.pravda.com.ua
  Американська акторка Міла Куніс вісім років зустрічалася з Макалеєм Калкіним, який зіграв головну роль у різдвяній комедії ”Сам удома”
Американська акторка Міла Куніс вісім років зустрічалася з Макалеєм Калкіним, який зіграв головну роль у різдвяній комедії ”Сам удома”

— Усій нашій родині довелося пройти через Голокост. Мої дідусі та бабусі вижили, але багато хто з родичів загинув, — каже американська акторка 28-річна Міла Куніс. Вона народилася в Чернівцях.

— Коли я росла в Україні, то мусила приховувати, що я єврейка. Навіть стіни у моїй школі були пописані антисемітськими графіті. Одній з моїх однокласниць на стільці видряпали свастику. Вона заплакана пішла додому.

1991-го сім'я переїхала до Штатів.

— Я поїхала до Америки з батьками і братом. Тато був інженером за освітою. В Америці найнявся водити таксі. Мама, вчителька фізики, влаштувалася аптекарем. Мені тоді було 7 років. Пішла до американської школи, хоча не знала жодного слова англійською. Щодня плакала, бо не розуміла американців, їхньої культури і манер.

У 9 років почала відвідувати заняття з акторського мистецтва у студії Беверлі Хіллз. Знялася у серіалі "Шоу 70-х".

— Я народилася в Україні, але вважаю себе американкою. У Штатах я стала щасливою та вільною супер'єврейкою. В Україну повертатися не хочу і боюся.

Міла вісім років зустрічалася з американським актором Макалеєм Калкіном. Два роки не могли визначитися з датою весілля. 2010-го розійшлися.

Зараз ви читаєте новину «Міла Куніс боїться повертатися в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути