пʼятниця, 06 червня 2008 15:58

Міла Йовович п"ятий рік не може вийти заміж

32-річна голлівудська акторка Міла Йовович розмістила на своїй сторінці в Інтернеті фотографії піврічної доньки Евер Ґабо. Зробила це безкоштовно.

— Я заробляю достатньо, аби не торгувати обличчям доньки, — заявляє вона. Перший мільйон Йовович отримала в 15 років — за рекламу косметики.

— Та мама мріяла, щоб я стала актрисою. Казала, на красивих очах далеко не заїдеш, — згадує вона.

Міла народилася в Києві. Її повне ім"я — Міла Наташа Йовович. Мати — акторка Галина Логінова, батько — югославський педіатр Борґі Йовович. 1979-го сім"я емігрувала до Америки, Борґі відкрив там приватну клініку. Згодом його посадили на сім років за фінансові махінації. Логінова пішла від чоловіка. Вона влаштувалася прислугою в особняк кінорежисера Брайана де Пальми. Той переконав жінку, що її донька варта кар"єри актриси. Сама Логінова в Голлівуді не знімалася через акцент.

— Крім мами, ніхто в мене не вірив, — розповідає Міла. — Я була висока, худа. Ровесники у школі дражнили мене "комуністичною дилдою".

Йовович була наймолодшою моделлю, яка з"явилася на обкладинці глянцевого журналу. Їй тоді виповнилося 11 років.

— Я рекламувала косметику "Ревлон", а мама забороняла навіть фарбувати губи, — згадує. — На подіумі демонструвала сукні від "Версаче", а носила джинси та майки.

У 16 років стрічка "Повернення до Блакитної лагуни" принесла їй світову популярність. На зйомках фільму "Під кайфом і в сум"ятті" 17-річна Міла закрутила роман із актором Шоном Ендрюсом, старшим на 5 років.

— Я хотіла вирватися з-під маминої опіки, — пояснює вона. За місяць закохані таємно повінчалися в Лас-Вегасі. Мати акторки пригрозила, що подасть на Шона до суду. Шлюб розпався, Йовович на два роки втекла до Лондона. Там випустила альбом "Божественна комедія", гастролювала.

— Ми виступали в ресторанах за безплатну вечерю, — згадує. Акторку двічі затримували за куріння марихуани. 1996-го французький режисер Люк Бессон проводив кастинг на роль інопланетянки Лілу в стрічці "П"ятий елемент". Міла прийшла в пістрявому вбранні й туфлях на 20-сантиметрових платформах. Брови пофарбувала в золотий колір. Бессон обізвав її "дівкою без смаку" і вигнав. Невдовзі вона випадково зустріла Люка в ресторані. Була без макіяжу, у спортивному одязі.

— Я та дівчина, яку ви колись не взяли на роль, — заявила.

— Уже взяв, — відповів той.

Попри різницю у віці, 16 років, вони одружилася. Бессон називав дружину "андрогенкою" та "інопланетянкою" — через любов до зухвалих витівок. На весіллі молодята стрибнули з літака з парашутом.

Мати Йовович недолюблювала зятя. За два роки подружжя розлучилося. Міла заявила, що Люк гуляє "з якимись білявками". 2003-го на зйомках "Обителі зла" вона познайомилася з режисером Полом Андерсоном. Зателефонувала йому о другій ночі. Пол не розсердився, а запросив її на вечерю.

Бессон обізвав її "дівкою без смаку" і вигнав

— Навіть я не могла вивести його з себе, — радіє актриса.

Вони живуть разом п"ять років. Скаржаться, що не мають часу одружитися офіційно. Торік у листопаді в них народилася донька Евер Ґабо.

Під час вагітності Йовович погладшала на 30 кг. Її прозивали "величезна Міла".

— Я схожа на гігантське яблуко, — бідкалася вона. Та зайву вагу скинула за два місяці після пологів. Вона — одна з найдорожчих моделей світу. Щорічний прибуток Йовович сягає $10,5 млн.

1975, 17 грудня — Міла Наташа Йовович народилася в Києві, в сім"ї акторки та лікаря
1979 — переїхала з родиною до Америки
1986 — почала зніматися для глянцевих журналів
1990 — заробила перший мільйон
1992 — вийшла заміж за актора Шона Ендрюса; за два дні розірвали шлюб
1996 — знялася в стрічці "П"ятий елемент"; побралася з режисером Люком Бессоном
2004 — найдорожча модель світу
2007 — народила доньку Евер Ґабо від режисера Пола Андерсона

Зараз ви читаєте новину «Міла Йовович п"ятий рік не може вийти заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути