четвер, 21 жовтня 2021 00:15

"Маю дві вищі освіти, а працюю сторожем"

Автор: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Недавно закохалася в гарного чоловіка, — пише 34-річна Олександра з Хмельницької області. — Боюся обпектися. Хочу знати, чи будемо разом і чи взаємні його почуття".

У конверт вкладає фото чоловіка у спортивній куртці. Листи коментує київський біоенергетик Мирослав Олійник. Запалює свічку, обводить нею навколо світлини.

— З цим чоловіком створите сім'ю. Не розповідайте про особисте подругам. Нічого путнього не порадять, а тільки пліткуватимуть. Не викликайте заздрість у колег і сусідів. Що менше людей зна­тимуть про ваші стосунки, то краще. За рік народите сина.

"12 років живу на дві країни, — пише лучанин Артем, 58 років. — На пів року їжджу в Польщу, два місяці сиджу вдома. Двічі розлучений. Кожній жінці хату побудував, та на свою не заробив. Маю дві вищі освіти, а працюю сторожем, коли в Україну повертаюся. Думав, утретє не женюся. З майбутньою дружиною познайомився біля морга, коли ховав діда. Розписалися у вересні. Живе у мене з трьома дітьми. Мої батьки були проти нашого шлюбу, тому зі мною не спілкуються. Не розуміють, навіщо я повісив собі на шию чужу родину".

Вкладає в конверт фото з третьою дружиною Анастасією, її синами-школярами й донькою-студенткою. Біоенергетик кладе на світлину праву руку, заплющує очі.

— Таку жінку шукали все життя. З батьками помиритеся до Нового року. Вони зрозуміють ваш вибір. До 2023‑го заселитеся у свою хату. Не відкладайте будівництво в довгий ящик. За наступне літо вимуруєте коробку та зробите покрівлю, через рік — ремонт. Діти дружини полюблять вас як рідного батька. Старшій доньці скоро відгуляєте весілля.

"Не розумію, що відбувається з організмом, — пише 40-річна Анастасія з Полтавської області. — Останні два роки почала набирати вагу, переслідує відчуття голоду. Турбує біль у шлунку. Ходила до гастроентеролога й невропатолога. Лікарі знайшли камені в жовчному міхурі. Але немає чіткої рекомендації: видаляти чи ні. Стало випадати волосся. Турбують мігрені, запаморочення та нудота".

Біоенергетик кладе долоню на фото кучерявої жінки в зеленому светрі.

— Проконсультуйтеся в ендокринолога. Маєте спадкові проблеми з жовчним. І додався гормональний збій. Встановити точний діагноз за результатами аналізів зможуть столичні спеціалісти. Необов'язково їхати до Києва. Подібні консультації можна отримати через скайп чи зум. Порекомендують лікування, яке допоможе забути про головні болі та проблеми з травленням. До кінця року в родині станеться кілька гарних подій. Стосунки з чоловіком вийдуть на новий рівень. Більше часу присвячуйте одне одному. Не забувайте про інтимну близькість. Поверніть у життя любов і романтику.

"Син одружився з донеччанкою, — пише львів'янка Ольга Тимофіївна, 63 роки. — Першу дитину вона народила у 16, другу — в 44. Вова й Оксана познайомилися, коли на Донбасі війна почалася. Вовка допомагав місцевим вирватися з пекла через блокпости. Оксана сподобалася, телефонами обмінялися. Почала дзвонити. По вихідних у гості кликала. Коли завагітніла, вони розписалися. А потім він її до нас привіз. Пожила у Львові чотири місяці, назад почала проситися. Її старша дочка родила. Чоловік відпустив. Хотів на день народження сюрприз зробити. Приїхав без попередження. Заходить у спальню, а вона спить з іншим. Думала, він здуріє. Розлучилися, за сина судився два роки. На вихідних забирає малого до себе. Чи буде він ще жонатий? Мені приснився сон, ніби він тоне в болоті, але якась дівчина дає йому палку й витягує".

— Сон пророкує, що скоро син розпрощається з парубоцьким життям. З невісткою познайомить до кінця року. Їхні стосунки тривають довго. Вона теж має військове минуле. Не кличте молодят жити разом з вами. Хай знімають квартиру. Незабаром після весілля куплять житло. Невістка отримає спадщину. За рік народить внучку.

Зараз ви читаєте новину «"Маю дві вищі освіти, а працюю сторожем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути