пʼятниця, 09 листопада 2018 06:10

"Має 12 дітей від різних жінок. Тільки з двома був у шлюбі"

Автор: ВОЛОДИМИР КАЗАНЕВСЬКИЙ
 

"Син багато курить і випиває, — пише 60-річна Галина Іванівна з Вінницької області. — Прошу його "зав'язати", та на лікування він не погоджується. Мав три жінки, але зараз живе сам. Сім'ю створити не зміг. Усе через першу дівчину, мати якої була відьмою. Щось вона йому поробила, бо після розлуки з нею він почав пити".

Листи коментує київський біоенергетик Мирослав Олійник. Сканує паспортне фото Василя — блондина у зеленій сорочці.

— Син холостякуватиме ще два роки. Побереться із розлученою жінкою. Підтримайте його вибір. Заради неї кине палити і закодується.

"Діти вивчилися. Мають вищу освіту і державну роботу, — пише вінничанка Ганна Михайлівна, 55 років. — Донька 6 років живе у шлюбі, народила двоє онуків. Та після весілля стала мені чужою. Нею ніби керує якась сила. Зять потайний. Ним по життю керує мати. Вчить, як командувати жінкою. Буває, йде з дому на місяць. Дочці каже, що їде на заробітки. Але де і чим займається, ми не знаємо. Його баба була ворожкою, а брат у тюрмі сидів. Сваха приїжджала до мене в гості якось. Я прийняла її з відкритою душею, а вона розсипала у мене по хаті білі копійки. Відтоді ми з чоловіком почали сваритися. Молодший син ще не жонатий, зустрічається з дівчиною. Душу їй готовий віддати, а вона ним користується".

Надсилає фото з чоловіком, донькою і сином. Останній у військовій формі, з автоматом в руках. На звороті підпис: "Під час проходження строкової служби в армії".

— Син наступного року побереться зі своєю дівчиною. 2020-го зроблять вас бабусею. Донька не задоволена власним життям, тому приховує сімейні негаразди та конфлікти. Знає, що у відповідь почує: "А я тебе попереджала". Вона задумується про розлучення. Не намовляйте розбивати сім'ю. Будь-що намагайтеся врятувати їхній шлюб. Щоб поставити на ноги двоє дітей, зять їздитиме на роботу в Польщу. Білі копійки підкидають до сварок та сліз. Пройдіть по хаті із запаленою "страсною" свічкою (приносять із церкви у Чистий четвер перед Великоднем. — ГПУ). Вогонь захищає та очищує оселю від поганої енергетики.

"Маю сина-ігромана, — розповідає у листі житомирянка Ольга Олексіївна, 67 років. — Спочатку просаджував зарплату в автоматах. Потім захопився підпільними казино. Йому важко стримувати азарт. Закладав у ломбард обручку, годинник і телефон. Вигравав кілька сотень гривень. Щоб отримати більшу суму, ризикував і "продував" усе. Програв дві тисячі доларів, які я відкладала на поїздку до сестри в Німеччину. Простила, бо то моя дитина. Треба було його одразу тягнути до лікаря, бо ігроманія — це хвороба. Без психіатра не обійтися. Якось йому зовсім "зірвало дах". Програв авто, квартиру і тещину дачу. Я прошу його: "Сину, зупинися. Тобі 45 років, а боргів уже стільки, що до кінця життя не розплатимося". Має 12 дітей від різних жінок. Тільки з двома був в офіційному шлюбі".

Біоенергетик сканує фото чоловіка у шкірянці. На правій щоці та під бровою — шрами.

— Син втече за кордон, бо не зможе погасити борги. Кредитори тиснутимуть на батьків і двох колишніх дружин. Коли захоче вдруге перетнути кордон, матиме проблеми, бо не платить аліменти на дітей. Одна з цивільних дружин подасть позов до суду. Вдасться знайти роботу за кордоном. Але гроші не триматимуться у його кишені, доки не зав'яже з азартними іграми.

"Моїх дітей виховали чужі люди, — пише 58-річна Ірина Олегівна з Одеської області. Я мала проблеми з ногами, пересувалася на візку. Старшу доньку Лєну після смерті чоловіка забрали в інтернат. Літні батьки не могли їй дати ради, погодилися віддати дитину. Молодшу Іванну в мене забрали після смерті батька. У хаті не було кому піч розтопити і нагодувати дитину. Я важко пережила розлуку з дітьми. Хоч і розуміла, що так для них буде краще. Знала, що рано чи пізно мене розіб'є парліч. Те, що дожила до своїх літ, вважаю дивом. Не маю надії, що коли-небудь побачу своїх дівчат. Але дуже хочу знати, як склалася їхня доля".

Надсилає фото двох коротко стрижених дів­чат у ситцевих сукенках. Чорно-білий знімок зроблений у 1985 році.

— Олена виросла в будинку сімейного типу. Зараз має власну родину, виховує двох доньок. Іванна живе за кордоном. Її всиновило подружжя іноземців. Медики поставили її на ноги, допомогли справитися з кульгавістю. Доньці передалися ваші проблеми з кістками. Приймає медикаменти, які не дають недузі прогресувати. Сестри не підтримують зв'язків між собою. Старша шукала матір, але жодної інформації про вас керівництво дитбудинку їй не надало. Виросли успішними жінками. Досить картати себе. Вчинили так, як було треба. Розраховувати на зустріч з доньками марно. Пошуки не принесуть бажаного результату. Детективи тільки викачають із вас гроші. Погодьтеся на допомогу сусідів. Зараз вам потрібна доглядальниця.

Зараз ви читаєте новину «"Має 12 дітей від різних жінок. Тільки з двома був у шлюбі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути