пʼятниця, 16 лютого 2018 05:30

Мати дев'яти дітей пішла до коханця

Автор: WWW.FOXY-FIT.RU
  Мамаду Саотє Джаллоу познайомився з Гайді Гепворт у ”Фейсбуку”. Кілька місяців листувалися
Мамаду Саотє Джаллоу познайомився з Гайді Гепворт у ”Фейсбуку”. Кілька місяців листувалися

— Гайді стала жахливою людиною. Не впізнаю її. Була любляча й турботлива матір, вірна дружина. Тепер здається, що її тілом заволодів інопланетянин. Африканський кавалер промив їй мізки, — розповідає британець Ендрю Гепворт, 44 роки. Його покинула дружина 44-річна Гайді заради молодого коханця із Гамбії.

З чоловіком Гайді прожила 23 роки. Виростили дев'ятьох дітей. Трьох — від першого шлюбу жінки. Найменшому хлопцеві — 6 років.

— Це нагадує кризу середнього віку. Дружина почала ходити до спортзалу, робити яскравий макіяж, одягати сукні, яких раніше не сприймала. Часто зустрічалася з подругами, постійно сиділа в телефоні, — продовжує Ендрю Геп­ворт. — Якось знайшов у її сумці квитанцію на переказ 65 фунтів стерлінгів (майже 2500 грн. — ГПУ). Африканський залицяльник планує витягнути з дружини гроші.

Гайді Гепворт і 32-річний Мамаду Сальє Джаллоу познайомилися у "Фейс­буку" рік тому. Переписувалися. Восени жінка на місяць поїхала до Гамбії.

— Ми з чоловіком уже жили як друзі, — говорить Гайді. — Вирішила піти від нього, коли в нас з Мамаду зайшло далі. Вірю, що його любов справжня. Має бізнес, закордонний паспорт і візу. Час від часу приїжджає в Англію провідати племінника. Я йому не потрібна для того, щоб отримати британське громадянство.

Ендрю Гепворт провів розслідування. Знайшов ще чотирьох жінок, із яких гамбієць витягував гроші.

— Мамаду ніколи в мене нічого не просив, — додає Гайді. — Найголовніше для мене — це мої діти. І коханий це знає. Сам добре ладнає з ними. Його не приймають лише двоє найстарших.

Нещодавно жінка оголосила, що збирається прийняти іслам і вийти заміж за Мамаду Джаллоу.

Зараз ви читаєте новину «Мати дев'яти дітей пішла до коханця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути