Ексклюзиви
четвер, 15 листопада 2007 19:08

Маша Фокіна свариться з дідусем

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Співачка Маша Фокіна каже, що хоче вийти заміж за грека. У Греції її родина має дім біля моря
Співачка Маша Фокіна каже, що хоче вийти заміж за грека. У Греції її родина має дім біля моря

21-річній співачці Маші Фокіній кілька тижнів тому побили машину.

— Це зробив політик, — запевняє вона. — Ми познайомилися в ресторані. Я балакала російською, а він вимагав, щоб перейшла на українську. Уночі сусіди бачили, як кілька хлопців кидали в мій "порш" цеглою.

Білий "порш" Маші подарував батько — бізнесмен Ігор Фокін. Нещодавно він придбав для доньки двокімнатну квартиру на Печерську. Доки там роблять ремонт, Маша винаймає помешкання. Співачкою опікується продюсерський центр Дмитра Клімашенка "ДК м"юзік".

Дід Маші — Вітольд Фокін був прем"єр-міністром України з 1990-го по 1992-й.

— Два тижні тому він відсвяткував 75-річчя, — розповідає співачка. — Прийшов посол Росії Віктор Черномирдін. Кобзон приїжджав. Із дідом вони давні друзі. Я з Йосипом Давидовичем співала.

Маша каже, що в них із дідусем схожі характери.

— Як два барани, постійно сваримося. До 14 років батьки не відпускали мене гуляти. Навіть не дозволяли самій їздити в ліфті. Поруч завжди був водій. У 8-му класі пішла на Новий рік до діда з бабусею. Коли всі випили, попросилася піти погуляти з друзями. Я встала о 4-й ранку, тихенько одяглася й пішла до свого друга на квартиру. Зранку туди прибігла бабуся, — сміється Маша. Її передній зуб інкрустований маленьким діамантом.

Співачка сидить в ресторані "Пельменниця", п"є каву. Каже, що дуже любить діда. Він займається спортом, бігає, стрибає. Щодня грає в теніс, плаває, ходить до сауни, басейну.

Маша говорить голосно, розмахує руками. За сусіднім столиком сидять троє літніх чоловіків. Вони мовчки спостерігають за нею. Співачка дивиться у дзеркальце. Зізнається, що хлопця не має.

— Люблю чорненьких, із широкими бровками й довгими війками, — усміхається вона. — І пузатих люблю. Відчуваю, що вийду заміж за грека. У Греції маємо дім на півострові, біля моря.

Машу Фокіну порівнюють зі скандальною світською левицею, американкою Періс Хілтон. У серпні в Інтернеті з"явилися її відверті фотографії, де співачка цілується з подругою. Дівчина облизувала Маші груди. На день народження одного з акторів "Камеді клабу" співачка принесла гумову жінку.

На початку листопада Маша летіла на відпочинок до Єгипту із двома подругами. Через негоду виліт затримали. Фокіна почала сваритися з персоналом. Екіпаж викликав на борт літака міліціонерів. Ті хотіли вивести співачку, але за неї вступилися пасажири.

Зараз ви читаєте новину «Маша Фокіна свариться з дідусем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути