середа, 10 жовтня 2007 14:54

Марині Литвиновій чоловік програв сто доларів

Автор: фото: Сергій БУРКОВСЬКИЙ
  Марина Литвинова співає у нічних клубах і пабах. Вона написала мюзикл і тепер намагається поставити його
Марина Литвинова співає у нічних клубах і пабах. Вона написала мюзикл і тепер намагається поставити його

25-річна киянка Марина Литвинова співає в пабах і нічних клубах "Паспарту", "Патрік", "Бірстадт", "Кінг". Два роки тому жінка написала мюзикл "Каллісто". Нині намагається його поставити.

— Витратила майже 10 тисяч доларів. Сама придумала чотири комплекти костюмів для кожного героя. Закупила балетки. Це взуття швидко зношується, — пояснює Марина. У руках вона тримає пакет.

— Тут мікрофон, — шарудить пакунком. — Мама не хотіла, щоб я співала: мріяла, що стану лікаркою чи бухгалтером. У сьомому класі я заспівала подружці пісню Вітні Х"юстон. Вона побігла до вчительки музики. Учителька повела мене на дитячий фестиваль у Василькові. Там у мене вкрали модні туфлі, на протекторній підошві. Але додому я бігла щаслива, в босоніжках по снігу. Бо перемогла, — згадує співачка.

У ресторанах Марина за вечір заробляє 100 грн. Із зарплати купила матері пральну машину. Коли привезла — та розплакалася.

Із зарплати купила матері пральну машину

— Але в нічних клубах багато не заробиш, — зізнається жінка. — Якщо кілька років тяжко працювати, можеш зібрати на машину. Але я всі гроші витрачаю на свій мюзикл "Каллісто".

Марина з чоловіком Іваном, 30 років, живе в чотирикімнатній квартирі. Він бас-гітарист, виступає в джазовому колективі "Лаш лайф". Свекри залишили молодим помешкання, а самі перебралися до заміського будинку. Іванів батько керував представництвом фірми "Мінолта" в Україні. Нині вже на пенсії.

— Із Іваном я познайомилася сім років тому в Інституті культури, — пригадує Литвинова. — Шукала бас-гітариста, який би підіграв на екзамені. Знайомий Олег Пашковський сказав, що бачив на восьмому поверсі поблизу вікна гітариста. Це був Іван.

Дівчина тоді зустрічалася з іншим хлопцем, спортсменом. Із Іваном довго підтримувала лише товариські стосунки.

— У мене з дитинства було довге волосся, — загладжує Марина темне пасмо. — На одній із репетицій він побився об заклад, що я не зможу відростити його до колін. Поспорили на сто доларів. Але забрати свій виграш я не встигла. Бо ми одружилися, — сміється жінка. — Нині чоловік просить обрізати волосся хоч до пояса. Я кажу: "Е, ні. Спочатку віддай мені сто доларів".

Марина має молодшу на три роки сестру Олену. Вона живе в Василькові. Олена вагітна, збирається заміж за коханого Ігоря. 33-річна сестра Івана Ольга — піаністка, закінчила Київську консерваторію. Працює топ-менеджером у фірмі "Мінолта".

1981, 24 листопада — Марина Решетняк народилася у містечку Усол Сибірський, Росія, в родині військових
1984 — народилася сестра Олена
2003 — закінчила університет культури в Києві
2005 — вийшла заміж за музиканта Івана Литвинова
з 2006 — репетирує мюзикл
"Каллісто"

Зараз ви читаєте новину «Марині Литвиновій чоловік програв сто доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути