Ексклюзиви
четвер, 20 грудня 2007 17:47

Маргарита Січкар і Владислав Ващук мріють про доньку

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  Маргарита Січкар із чоловіком Владиславом Ващуком у столичному палаці ”Україна” під час зйомок новорічної програми студії ”95-й квартал” 13 грудня 2007 року
Маргарита Січкар із чоловіком Владиславом Ващуком у столичному палаці ”Україна” під час зйомок новорічної програми студії ”95-й квартал” 13 грудня 2007 року

38-річна рестораторка Маргарита Січкар на сьомому місяці вагітності. Вона досі відвідує світські заходи. Місяць тому провела благочинний аукціон гіпсових свиней, яких розмалювали знаменитості. Майже всюди Маргариту супроводжує її чоловік, 32-річний футболіст київського "Динамо" Владислав Ващук.

Маргарита та Владислав познайомилися дев"ять років тому в ресторані "Пантагрюель", яким тоді керувала Січкар.

— Я подумала про Влада: "От ще один мачо, розбалуваний жіночою увагою", — згадує Маргарита. — Він запросив мене на каву, та я відмовилася. Влад довго залицявся. Зустрічав мене з квітами в аеропорту, коли летіла з Москви, де я теж мала бізнес. А освідчився по телефону.

Футболіст та рестораторка зустрічалися два роки. Почали жити разом, коли Січкар завагітніла. 2000-го вона народила сина Віталія. Маргарита каже, що довго не могла придумати йому ім"я.

— Влад мене заспокоював. Пообіцяв, що ім"я сина мені насниться. Бо так було в його мами, — веде далі Січкар. — На восьмому місяці вагітності мені приснився кучерявий хлопчик, який тримав мене за руку. Я зрозуміла, що його зватимуть Віталій.

Жінка каже, що не планувала дитини. Бо Ващук не був готовий стати батьком.

— Коли я сказала Владу, що вагітна, він розгубився. Я його заспокоїла, сказала, що не заганятиму в сімейні рамки, — розповідає Маргарита. — На відпочинку в Таїланді взяла чоловіка з собою на УЗД. Він побачив сина на екрані і сказав: "Футболіст!". Влад хотів бути поруч, коли народжуватиму. Та його не відпустили з командних зборів у Ялті. Зараз я більше часу проводжу з сином, ніж чоловік. У Влада постійно тренування. Але ми мріємо про доньку.

Від першого шлюбу в Маргарити Січкар є 21-річна донька Євгенія.

Зараз ви читаєте новину «Маргарита Січкар і Владислав Ващук мріють про доньку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути